RTX 3070 düşük FPS

Bu gün nfs paybackte denedim ve aynı şekilde inanılmaz düşük fps ve gpu yükü görüyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Rastgele bulduğum bir testte ise değerler tamamen farklı.
Başlığı açalı çok olduğu için hatırlamıyorum fakat cyberpunktada aynı şekilde millet %99 gpu load görürken ben 50 lerde geziyordum. psu ise yeni bir psu watt ve amper değerleri nvidianın söylediğine göre yeterli.
Acaba ekran kartı silent modda mı çalışıyo dicem de bu kadar fark etmez heralde, performansa alıp deneyin isterseniz. Cidden merak ediyorum sizin sorunun sebebini
Kartı asusun kendi yazılımından overclockladım öyle deniyorum fakat bir şey değişmiyor.
Biostan falan yapabileceğim bir ayar var ise bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 66
İzlediğiniz testlerdeki işlemciler muhtemelen yeni işlemciler üstteki videoda olduğu gibi. Normalde 2K da oynadığınız için sorun olmayacağını düşünüyordum fakat bunca zamandır sorunu çözememişsiniz işlemci yetmiyor olabilir mi?

Attığım linketki işlemciyi kullanıyorum. ryzen5 3600x

Farklı bir PSU'yla denemeni tekrar üstüne basarak tavsiye ediyorum. Yeni aldığın ürün sorunu olmadığı anlamına gelmez.

çözdünüzmü acaba?

çözdünüzmü acaba?
Maalesef aynı durum. Martta büyük bir driver güncellemesi geleceğin söyleniyor onu bekliyorum.
Tek kanal 16 GB kullanımı bu düşüklüğe sebep oluyor olabilir mi ?
Mümkün. Performansı çok etkileyeceğini düşünmemiştim. Etkiliyorsa bir yükseltmeye gidebilirim şu an uygun bütçem var. Ne kadar bir ihtimal tek kanal kullanımının bu sıkıntıya yol açması.

Çift kanal yaptığında ne kadar fark ettiğini kendin çok iyi anlayacaksın. Özellikle AMD Ryzen işlemcilerde çift kanal RAM çok fark ediyor.

Çift kanal yaptığında ne kadar fark ettiğini kendin çok iyi anlayacaksın. Özellikle AMD Ryzen işlemcilerde çift kanal RAM çok fark ediyor.
Pekala bir ram yükseltmesine gideceğim o zaman. Sorun düzelirse konuyu güncellerim

Ekran kartı güncellemelerini yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…