RTX 3070 Ekran kartı güç bağlantısı

Azhorion

Decapat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Sorumu eklediğim fotoğraf üzerinden soracağım. Technopat sistem toplama videolarından gördüğüm kadarıyla ekran kartı güç bağlantısı, eklediğim görselde son şekildeki gibi, yani ''Bu şekilde yapmayın'' şeklindeki gibi yapılıyordu. Tabiki Technopat ekibinin bilgi ve tecrübelerinden şüphem yok ama bu görselle zıt düşülmesini anlamadım. Yine de sormak istedim. Ekran kartı doğru güç bağlantısı nasıl olmalı? Bendeki parçalar RTX 3070 ve Corsair RM850. Şimdiden zamanını ayıran cevap yazan herkese çok teşekkürler.
d7Eb8p.jpg
 
Birçok forumda iki adet PCIe kablosuyla bağlamanın daha güvenli olduğunu duydum. 7000 TL'lik bir ekran kartını tek PCIe kablosu ile riske atmak istemezdim doğrusu.😅
Ben bilgisayarcıya monte ettirdim parçaları. Benim 3070'de de sanırım 8 pini tek bir kablodan vermiş adam. Tam yükte çalıştırdım bayağı bir sıkıntı olmadı. Daha da olmaz sanırım ?
 
Ben bilgisayarcıya monte ettirdim parçaları. Benim 3070'de de sanırım 8 pini tek bir kablodan vermiş adam. Tam yükte çalıştırdım bayağı bir sıkıntı olmadı. Daha da olmaz sanırım?

Ekran kartını hala tek kablo üzerinden mi kullanıyorsunuz. Kullanıyorsanız herhangi bir sıkıntı ile karşılaştınız mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı