RTX 3070 FurMark sonuçları nasıl?

• Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 648

mcf

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3070 bakıyordum ve bir ilanda FurMark sonuçlarının paylaşıldığını gördüm. Sizce sonuçları nasıl? (Resim)
76 C GPU temp, 104 C hotspot çok gibi sanki.
Kart:

RTX 3070 Zotac Gaming Twin Edge OC​

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    321 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    668,4 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    273,9 KB · Görüntüleme: 71
Soğutması kötü bir model, ve büyük ihtimal termal bakıam da ihtiyacı vardır. Bendeki 3070 hot gpu 71, spot 85 dereceyi geçmiyor, bana o bile yüksek geliyor.

Bu arada bu sonuçların nasıl yorumlanacağını nerden öğrenirim yada anlatmak istermisiniz? Tek yol araştrımak mı yada?

Bir de 60-70 iyi o kart için soğutma kötü olduğundan hotspot 83 filan olması lazım sizin macunlar değişmesi lazım.

Bu arada bu sonuçların nasıl yorumlanacağını nereden öğrenirim ya da anlatmak ister misiniz? Tek yol araştrımak mı ya da?

Hocam ekran kartınızı marka ve modeli yazıp FurMark videoları var oradan kendinkiyle kıyaslayın.

76 fazla termal macun bakımları yapıldı mı?
ilan açıklaması şöyle: "Kutulu ekran kartıdır. Yaklaşık 1 senedir oyun oynanmadan kullanılıyor. İşimden dolayı laptop'a geçeceğim için sistem komple satılıktır, parça satışı da mevcuttur. Herhangi bir sıkıntısı yok ısı değerleri harika, fanında vs sorun yok. Alıp istediğiniz sistemde teste sokup sonuçlara bakabilirsiniz. FURMARK testine 4 5 kere soktum 1080P de 1 saati geçik süre açık hiçbir sorun yok. Not olarak şunu da ekleyeyim, bilinçli bir kullanıcıyım. Zamanında eskiden oyun oynarken, oyunlarda FPS sınırlaması olmadan vs anlamsız yorarak çalıştırılmamıştır."
bence yapmamış bakım falan, yorumlardada buna dair birşey görmedim.

İlan açıklaması şöyle: "kutulu ekran kartıdır. Yaklaşık 1 senedir oyun oynanmadan kullanılıyor. İşimden dolayı laptopa geçeceğim için sistem komple satılıktır, parça satışı da mevcuttur. Herhangi bir sıkıntısı yok sıcaklık değerleri harika, fanında vs sorun yok. Alıp istediğiniz sistemde teste sokup sonuçlara bakabilirsiniz. FurMark testine 4 5 kere soktum 1080p de 1 saati geçik süre açık hiçbir sorun yok. Not olarak şunu da ekleyeyim, bilinçli bir kullanıcıyım. Zamanında eskiden oyun oynarken, oyunlarda FPS sınırlaması olmadan vs anlamsız yorarak çalıştırılmamıştır."
Bence yapmamış bakım falan.

1 sene oyun oynanmadan kullanıyor anlam veremedim büyük ihtimalle render filan işi. Bakımları yapılmamış o belli gibi. Onu bir sorarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı