RTX 3070 i5 12400F CS2 düşük FPS veriyor

Daha fazla  
Zotack RTX 3070 Twin Edge OC versiyonunu kullanıyorum, CS2 de ortalama 1024x768 çözünürlüğünde düşük orta ayarlarda oynuyorum. FPS ortalama 240 civarı, bazı yerlerde 190'lara kadar düşüyor. En yüksekte 320'i gördüm, tabii 320'de sabit kalmıyor bu. FPS değerleri düşük mü anlamadım. İnternetteki videolara baktım ama bir fikir sahibi olmadım çünkü ekran kartı markasını söylemiyolardı. Ben de size sorayım dedim.

CS2 ayarları genel olarak düşükte oynuyorum. Bir de bu ekran kartına overclock yapmaya gerek var mı? Ekranım 240 Hz çünkü. Bir de bazı RTX 3060 i5 12400F videolarına baktım, aynı ayarlarda benden daha yüksek FPS alıyor neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS2 için geçerli.

Yani oyunun optimizasyonu ile alakalı olduğunu düşünüyorum bir de zaten 12400F rekabetçi oyunlar için biraz yetersiz kalıyor yani oyun optimize edilse bile öyle aham şaham FPS'ler alamayız ben zar zor 300FPS görüyorum ranked de o da durduğum yerde sonra 220 250 civarı seyrediyor yani rekabetçi oyunlar için bu işlemci yeri AMD tercih etmek daha sağlıklı olurdu yani diyeceğim başka bir şey yok.

Virüs ihtimaline karşı bilgisayara format attım. Sonuç pek değişmedi 1280x960 çözünürlükte medium ayarlarda 130-140 FPS alabiliyorum. Yan bilgisayarda arkadaşımda AMD işlemci var o 180 FPS'lere çıkabiliyor benden daha kötü bir ekran kartıyla.

Sorun çözüldü biraz komik bir şekilde. FPS sınırlaması G-Sync kaynaklıymış, ekran 144 Hz olduğu için 144 FPS'yi geçemiyormuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…