RTX 3070 için 550W yeter mi?

Corsair PSU - CP-9020227-EU CX750F RGB White 750W https://www.amazon.com.tr/dp/B08H5TD6G2

1.5 hafta önce 1.500 TL'ye almıştım.

Ara sıra kontrol ederseniz bu fiyata denk gelmeniz muhtemel.

O fiyata çıkınca az daha konur HX serisi de alınır da gerek var mı? 3060 Ti alayım diyordum nerelere çıktı sistem :D.

Güncel fiyat için diyorum tabi yoksa 1500 çok uygun bu PSU için.
 
550W üzerine kaliteli uyguna PSU bulabilirsem tabi düşünürüm :D . Corsair CX 550W'dan sonra fiyatlar uçuyor. Önerdiğiniz PSU varsa fiyatı aşırı yüksek olmayan düşünebilirim.

Normalde 3060Ti ile 550W alıp geçecektim ama kalmamış piyasada ekran kartı. Onun için 3070 bakıyorum ama PSU fiyatları inanılmaz artıyor 550W üzeri.
3070'e ebesi kadar para verip en önemli parçada ucuza kaçmak da güzelmiş. Para yanlış kişilerde.
 
Bunu alsanız iyi olur hocam:
Bu markayı çok bilmiyorum Corsair CX serisine denk midir?

3070'e ebesi kadar para verip en önemli parçada ucuza kaçmak da güzelmiş. Para yanlış kişilerde.
Sistemi daha toplamadım soruyorum en mantıklısı ne diye. 3060Ti için bu kadar uçmaya gerek kalmıyor PSU için. Mantıksızsa ekran kartından kısıp daha makul bir PSU da düşünebilirim. Parayı düşünmesem zaten alır en üst PSU'yu geçerim niye bu kadar detaylı araştırayım.
 
Son düzenleme:
Bu markayı çok bilmiyorum Corsair CX serisine denk midir?

Sistemi daha toplamadım soruyorum en mantıklısı ne diye. 3060 Ti için bu kadar uçmaya gerek kalmıyor PSU için. Mantıksızsa ekran kartından kısıp daha makul bir PSU da düşünebilirim. Parayı düşünmesem zaten alır en üst PSU'yu geçerim niye bu kadar detaylı araştırayım.

İyi markadır cx modelinden daha iyi performance gd.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı