RTX 3070 için destek aparatı önerisi

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
EVGA RTX 3070 XC3 model ekran kartım var destek aparatı almak istiyorum. Önerdiğiniz bir ürün var mıdır?

Hocam ben şahsen küçük bir ahşap parçasını güzelce sivri yerlerini üstün körü zımparalayıp ekran kartımın altına koydum. Yani gidip de bence o tarz aparatlara para vermeye gerek yok ama ille de söylemek gerekirse böyle ucuz bir şey de işinizi görecektir.
Ürün linki

Hocam ben şahsen küçük bir ahşap parçasını güzelce sivri yerlerini üstün körü zımparalayıp ekran kartımın altına koydum. Yani gidip de bence o tarz aparatlara para vermeye gerek yok ama ille de söylemek gerekirse böyle ucuz bir şey de işinizi görecektir.
Ürün linki
50 TL bandında bir şey arıyorum ya renginin de kasayla uyumlu olması için. Çok pahalıysa almam zaten kendim bir çözüm üretirim. Attığınız linkteki ürün düzgün gözüküyor, çok dandik bir ürün değildir umarım.

Destek aparatından kastın ekran kartın aşağıya sarkmasın diye değil mi? Bütçen nedir? Çeşit çeşit kart tutucu var çünkü. Kimisi kartı ucundan destekliyor, kimisi de kasaya arkadan monte olarak tüm kartı boydan boya destekliyor ve RGB'li modelleri falan var.
Evet onu kast ettim. Bütçe minimum. Sağlam plastikten ufak bi ürün arıyorum. Boydan boya gerek yok, ucundan destekleyen yeterli. RGB vs. gerek yok.

50 TL bandında bir şey arıyorum ya renginin de kasayla uyumlu olması için. Çok pahalıysa almam zaten kendim bir çözüm üretirim. Attığınız linkteki ürün düzgün gözüküyor, çok dandik bir ürün değildir umarım.
Değil hocam, zamanında 35-40 civarındayken almıştım. Taşınırken kayboldu sonra ahşap parçası koydum. Sağlam yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı