RTX 3070 için Windows 11 mi Windows 10 mu?

faerix98

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşalar konu başlığında da belirttiğim gibi bilgisayarım için en iyi işletim sistemi tercihi ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ryzen 5600X.
RTX 3070.
16 GB RAM.

Evet arkadaşalar konu başlığında da belirttiğim gibi bilgisayarım için en iyi işletim sistemi tercihi ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ryzen 5600X.
RTX 3070.
16 GB RAM.

Sistemin gayet güzel işletim sisteminin FPS üzerinde öyle devasa bir etkisi bulunmuyor. En fazla 10 FPS fark ediyordur YouTube'da yeni nesil PC'ye Windows 7 kurdum adlı videoları izleyip kıyaslama yapabilirsin.

Windows 10 nun güvenlik desteği 2025 de son bulacak diye biliyorum.Her zaman en güncel olan işlemtim sistemini kullanman yararına olacaktır.Win 10 ve 11 arasında performans testlerinde çok bir fark olmadığını 5-6 FPS fark ediyor diye biliyorum.Windows 11 home önerimdir iyi forumlar.

Windows 11 kullandığım bir dönem olmuştu eski bilgisayarım da mesela bir dosyaya sağ tıkladığım zaman açılan menü biraz geç geliyordu oradaki winrar seçeneklerinin simgeleri 1 saniye sonra falan geliyordu hala o tarz şeyler devam ediyor mu acaba bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz

Galiba dediğiniz sorun yapı 21h2'e ait, 23H2 de sorun yok ama 24H2 de Alt Tab ile ilgili bir hata var galiba. 23H2 kullanıyorum ve en stabili bu.

Windows 11 kullandığım bir dönem olmuştu eski bilgisayarım da mesela bir dosyaya sağ tıkladığım zaman açılan menü biraz geç geliyordu oradaki WinRAR seçeneklerinin simgeleri 1 saniye sonra falan geliyordu hala o tarz şeyler devam ediyor mu acaba bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz

2015'ten bu yana Windows 10 kullanan biri olarak Geçen sene Windows 11'e geçiş yaptım bazı sinir eden arayüzü basitleştirmeleri rahatsız edici olabiliyor ama kasma donma yaşamadım bilgisayarımın açılma süresi arttı sadece o kadar

Galiba dediğiniz sorun yapı 21h2'e ait, 23H2 de sorun yok ama 24H2 de Alt Tab ile ilgili bir hata var galiba. 23H2 kullanıyorum ve en stabili bu.

Sürümümü nereden kontrol edebilirim ve o sürümde kalmasını nasıl sağlayacağım hakkında bilgilendirebilir misiniz rica etsem çünkü bazen güncelleme oluyor ve buna müdahale edemiyorum gözümü kapatıp bir açıyorum başka bir sürüme geçmişim bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı