Abdullah Albay
Centipat
Elektrik çok pahalı amorti eder mi bilemedim. Tek kartın kazma gücü yetmiyebilir.
Ben kartı çok önceden aldım parasını ödedim. Benimki biraz zevk işi, yaza tatil param çıksın diye
Elektrik çok pahalı amorti eder mi bilemedim. Tek kartın kazma gücü yetmiyebilir.
Aylık 900 lira civarı cebine kar kalır yani yapmaya değer hocam YouTube'dan videolara bakarak kurulumunu yapabilirsiniz.
Yorum için teşekkür ederim. Bende o civarda bir para hesapladım. 6 ay gibi yapmayı planlıyorum. Karta zarar vermem umarım.
Yine sallamış herkes, günlük 4 dolar diyen var gerçekten inanılmaz.
Kart LHR ise günde 2 dolar, LHR değil ise günde 2.6 dolar kazanırsınız. Ayarlar doğru ise sadece kart günde 50 cent elektrik tüketir. 24 saatlik değerler bunlar.
Hayır değil, ortalama değerler veriyor. Birebir doğru değil. Youtube'da bir sürü test var kart adı+coin+mhs yazarak görebilirsiniz gerçek değerleri.WhatToMine - Crypto coins mining profit calculator compared to Ethereum bu site doğru mudur peki hocam? Kontrol eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.