RTX 3070 ile R5 5500 darboğaz yapar mı?

Sağlam yapar.

Yapmaz. Ryzen 7 dediğin CPU'ların 5800X3D hariç kalanlarının 5600'e oyun anlamında üstünlük sağladığı pek bir yer yok.
5800X3D'nin fiyatı da çok yüksek. Onun yerine Ryzen 7 sersine geçmesi bütçe dostu olur 5800X3D'ye kıyasla.

5800X3D'nin fiyatı da çok yüksek. Onun yerine Ryzen 7 sersine geçmesi bütçe dostu olur 5800X3D'ye kıyasla.
5800X3D'ye geçsin mi yazmışım orada? Ryzen 7'de alacağı herhangi bir CPU, 5600'a kıyasla oyun alanında çok ufak fark yaratacağı için 5600'ün üstüne ekleyeceği paraya değmez. O yüzden ''bütçe dostu'' da olmaz. Alınacaksa 5600 alınır, yok 5600'den farkını rahatça göreceğim bir CPU istiyorum deniyorsa da 5800X3D alınır AM4'te.

Bu kasayla alabileceğim Max ne kadar darboğaz alırım
Hocam onun net bir ölçeğini söyleyemem lakin söyle bir ön görüne bulunabilirsin atacağım videoda :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun 0.43'üncü kısmına gelerek dar boğaz hakkında bilgi edinebilirsin

Hocam onun net bir ölçeğini söyleyemem lakin söyle bir ön görüne bulunabilirsin atacağım videoda :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun 0.43'üncü kısmına gelerek dar boğaz hakkında bilgi edinebilirsin

Çok Sağolun

Hocam belki 2K'da kullanilabilir demissiniz ona attim.
Ekran görüntüsü 2023-06-12 220034.png

pcbuilds
Bu siteden yaptım testi hocam başka forumlarda da idare eder yazdığını görmüştüm.

Ayrıca araştırdığımda başka kaynaklarda da 2K da kullanlabileceği yazıyor hocam onlar başka forum olduğu için paylaşmadım

Pardon bu site yasaklı imiş sanırım.

Eki Görüntüle 1818383

pcbuilds
Bu siteden yaptım testi hocam başka forumlarda da idare eder yazdığını görmüştüm.

Ayrıca araştırdığımda başka kaynaklarda da 2K da kullanlabileceği yazıyor hocam onlar başka forum olduğu için paylaşmadım
Bu site yalan soyluyor. Guvenme. Yasakli burada da zaten.

3070 için Ryzen 7 ne alaka? 5600 rahatça besleyebilir.
İleriye dönük bir sistem olabilir. İlerleyen süreçlerde farklı bir ekran kartı takmak istediğinde desteklemeyecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı