ICHILL X4 ise öneririm hocam. ICHILL X3 ise onun yerine GamingPro OC düşünebilirsiniz. Ben kendim GamingPro OC kullanıyorum. GamingPro OC modelini 8500 TL'ye almıştım hocam ben.
Ichıll X4 ise öneririm hocam. Ichıll X3 ise onun yerine gamingpro OC düşünebilirsiniz. Ben kendim gamingpro OC kullanıyorum. Gamingpro OC modelini 8500 TL'ye almıştım hocam ben.
XFX RX 6800 RX-68LMATFD8 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Üstelik 500 serisi anakart ve 5000 serisi Ryzen işlemci alırsan, Smart Memory gibi özellikleri kullanabilirsin.
XFX RX 6800 RX-68LMATFD8 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Üstelik 500 serisi anakart ve 5000 serisi Ryzen işlemci alırsan, Smart Memory gibi özellikleri kullanabilirsin.
DLSS yok maalesef hocam AMD'de ( fideltyfx var bazı oyunlarda FPS'i yükseltirken bazılarında etki etmiyor ve işlemcim Intel) ama evet 16 GB olması efsane.