Anaesthetica Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #31 /Doğukan Çakar\ dedi: Lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Siz kalitesiz sanıyorsunuz diye markalar kalitesiz olmuyor. Bilmiyorsanız susun. Palit 3070 kullanıyorum mutluyum. Genişletmek için tıkla... ben de 3070 aldım da palitten bir konu ile ilgili danışmak istiyorum pm vb. iletişim söyleyeblir misin rica etsem hocam ?
/Doğukan Çakar\ dedi: Lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Siz kalitesiz sanıyorsunuz diye markalar kalitesiz olmuyor. Bilmiyorsanız susun. Palit 3070 kullanıyorum mutluyum. Genişletmek için tıkla... ben de 3070 aldım da palitten bir konu ile ilgili danışmak istiyorum pm vb. iletişim söyleyeblir misin rica etsem hocam ?
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #32 Anaesthetica dedi: ben de 3070 aldım da palitten bir konu ile ilgili danışmak istiyorum pm vb. iletişim söyleyeblir misin rica etsem hocam ? Genişletmek için tıkla... LahmatsuDcr#1915 Discord adım. Ekleyebilirsin.
Anaesthetica dedi: ben de 3070 aldım da palitten bir konu ile ilgili danışmak istiyorum pm vb. iletişim söyleyeblir misin rica etsem hocam ? Genişletmek için tıkla... LahmatsuDcr#1915 Discord adım. Ekleyebilirsin.