A avricaS Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #21 ThePunisher90 dedi: Hangi değerele çıkarabileceğinizi ancak test ederek görebilirsiniz. Aynı modelde bile herkes aynı değerlere çıkamıyor. Biraz şans işi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir video buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 10.23'den sonra modellerin benchmarkları var. Sıcaklıkları fark ediyor sadece FPS olarak da 1-2 oynuyor sadece. Sanırım Palit almak güzel bir seçim olabilir benim için.
ThePunisher90 dedi: Hangi değerele çıkarabileceğinizi ancak test ederek görebilirsiniz. Aynı modelde bile herkes aynı değerlere çıkamıyor. Biraz şans işi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir video buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 10.23'den sonra modellerin benchmarkları var. Sıcaklıkları fark ediyor sadece FPS olarak da 1-2 oynuyor sadece. Sanırım Palit almak güzel bir seçim olabilir benim için.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 27 Kasım 2020 #22 ASUS'un TUF serisi çok iyi soğutuyor, fakat Palit vesaire de kötü değil.
A avricaS Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #23 TUF almayı da düşünebilirim para bulursam.