Hocam zaten CS2 optimizasyonu rezalet çıkmış bir oyun. Hiç CSGO oynamadım CS2 ile başladım ama gördüğüm bütün yorumlar bu yönde. CSGO'yu rahat oynatan çoğu bilgisayar CS2'de kasma ve donmayla karşılaşmış. Yine de ayarlara girip grafik ayarlarını daha akıcı hale gelmesi için ayarlayabilirsiniz hocam
Hocam zaten CS2 optimizasyonu rezalet çıkmış bir oyun. Hiç CS:GO oynamadım CS2 ile başladım ama gördüğüm bütün yorumlar bu yönde. CS:GO'yu rahat oynatan çoğu bilgisayar CS2'de kasma ve donmayla karşılaşmış. Yine de ayarlara girip grafik ayarlarını daha akıcı hale gelmesi için ayarlayabilirsiniz hocam.
RTX 3080 kullanan bir arkadaş seninle aynı sorunu yaşamış ve çözümünü anlatmış, yabancı dil ama az çok anlaşılıyor ne yapman gerektiği. Ben de şimdi yapmaya gidiyorum linki bırakayım yardımı dokunabilir.
RTX 3080 kullanan bir arkadaş seninle aynı sorunu yaşamış ve çözümünü anlatmış, yabancı dil ama az çok anlaşılıyor ne yapman gerektiği. Ben de şimdi yapmaya gidiyorum linki bırakayım yardımı dokunabilir.