RTX 3070 sistem CS2'de düşük performans veriyor

Nurullah PARLAK

Hectopat
Herkese selamlar, kısaca PC özellikleri:
RTX 3070 - B450M - R5 3500 - 16GB RAM

CS:GO'da gram kasmayan bilgisayarım şu an CS2'yi laptopta oynatır gibi oynatıyor. Hiçbir oyunda sorun yok, sadece CS2'de var. Ne yapmamı önerirsiniz?

Yeniden başlatmayı dene. Sürücüleri güncelle, toz varsa temizle.
Hocam zaten CS2 optimizasyonu rezalet çıkmış bir oyun. Hiç CSGO oynamadım CS2 ile başladım ama gördüğüm bütün yorumlar bu yönde. CSGO'yu rahat oynatan çoğu bilgisayar CS2'de kasma ve donmayla karşılaşmış. Yine de ayarlara girip grafik ayarlarını daha akıcı hale gelmesi için ayarlayabilirsiniz hocam

Ekran kartını resetle kendine gelir bence

Hocam zaten CS2 optimizasyonu rezalet çıkmış bir oyun. Hiç CS:GO oynamadım CS2 ile başladım ama gördüğüm bütün yorumlar bu yönde. CS:GO'yu rahat oynatan çoğu bilgisayar CS2'de kasma ve donmayla karşılaşmış. Yine de ayarlara girip grafik ayarlarını daha akıcı hale gelmesi için ayarlayabilirsiniz hocam.

Yanlış değilsem kasmaların geneli internet altyapısı ve TR server olmaması.

Herkese selamlar, kısaca PC özellikleri:
RTX 3070 - B450M - R5 3500 - 16GB RAM

CS:GO'da gram kasmayan bilgisayarım şu an CS2'yi laptopta oynatır gibi oynatıyor. Hiçbir oyunda sorun yok, sadece CS2'de var. Ne yapmamı önerirsiniz?
RTX 3080 kullanan bir arkadaş seninle aynı sorunu yaşamış ve çözümünü anlatmış, yabancı dil ama az çok anlaşılıyor ne yapman gerektiği. Ben de şimdi yapmaya gidiyorum linki bırakayım yardımı dokunabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 3080 kullanan bir arkadaş seninle aynı sorunu yaşamış ve çözümünü anlatmış, yabancı dil ama az çok anlaşılıyor ne yapman gerektiği. Ben de şimdi yapmaya gidiyorum linki bırakayım yardımı dokunabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Türkçeye çevirsen daha rahat anlaşılır.

Maşallah bu ayarlarla minecraft olur herhalde oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı