Ben de 3060 Ti ile R5 3600 kullanıyorum. Darboğaz yüzünden eski 2070S ekran kartım ile aldığım FPS değerlerinden daha düşük değerler alıyorum. Muhtemelen darboğaz yaşıyorsunuz. İşlemciniz nedir?
Vatan'da sizin bahsettiğiniz sistemin aynısı sanırım, onu gördüm. Almak istiyorum o yüzden soruyorum açıkçası. 2K monitör almam çok zor o yüzden 1080P alabilirim ama 2K almaya çalışacağım. Başkasının sorusunda soru sormak yasak değil mi?
Vatan'da sizin bahsettiğiniz sistemin aynısı sanırım, onu gördüm. Almak istiyorum o yüzden soruyorum açıkçası. 2K monitör almam çok zor o yüzden 1080P alabilirim ama 2K almaya çalışacağım. Başkasının sorusunda soru sormak yasak değil mi?
AMD 5600X- MSI RTX3060TI GAMING X TRIO-MAG B550 TOMAHAWK-CORSAIR 480GB NVME-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
R5 3600X'e OC yaparsanız darboğaz minumuma inebilir. Fakat bu sistemi önermem. Bütçeniz nedir? R5 3600X + soğutucu yerine R5 5600'ü beklemenizi öneririm. Ayrı bir konu açıp etiketlerseniz yardımcı olabilirim. Arkadaşın konusunu yeterince baltaladık.