RTX 3070 sistem FPS değerleri düşük

2K monitör alınca senaryoya göre bitebilir. Hangi ikili için soruyorsunuz?

Vatan'da sizin bahsettiğiniz sistemin aynısı sanırım, onu gördüm. Almak istiyorum o yüzden soruyorum açıkçası. 2K monitör almam çok zor o yüzden 1080P alabilirim ama 2K almaya çalışacağım. Başkasının sorusunda soru sormak yasak değil mi?

Vatan'da sizin bahsettiğiniz sistemin aynısı sanırım, onu gördüm. Almak istiyorum o yüzden soruyorum açıkçası. 2K monitör almam çok zor o yüzden 1080P alabilirim ama 2K almaya çalışacağım. Başkasının sorusunda soru sormak yasak değil mi?
Vatan'daki 3060 Ti ve R5 5600X'li sistemi diyorsanız o ikili 1080P çözünürlükte darboğaz yapmaz.

R5 5600X değil. R5 3600X.
Link atabilir misiniz? Aşağıya bıraktığım sistemden bahsetmiyor muyuz?

Link atabilir misiniz? Vatan'daki tek 3060 Ti bulunan sistemde R5 5600X var.

Stokları vardı ama gün içerisinde bitti görünüyor umarım gelir geri.

Stokları vardı ama gün içerisinde bitti görünüyor umarım gelir geri.
R5 3600X'e OC yaparsanız darboğaz minumuma inebilir. Fakat bu sistemi önermem. Bütçeniz nedir? R5 3600X + soğutucu yerine R5 5600'ü beklemenizi öneririm. Ayrı bir konu açıp etiketlerseniz yardımcı olabilirim. Arkadaşın konusunu yeterince baltaladık.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı