RTX 3070 sistem şimdi alınmalı mı yoksa RX 6700XT beklenmeli mi?

Yok RX 6700XT değil MSI RTX 3070 için söylemiştim. Ventus,Gaming X gibu varyantlarının frekans farkları sebebiyle oluşan fps farklarını sormuştum.

Yok RX 6700XT değil MSI RTX 3070 için söylemiştim. Ventus,Gaming X gibu varyantlarının frekans farkları sebebiyle oluşan fps farklarını sormuştum.
Pardon kafam dağılmış =)

Frekans farkları dolayısıyla taş çatlasa 3-5 fps fark eder RTX 3000 serisi zaten çok fazla overclock yapılabilen bir seri değil asıl problem soğutmada.

Pardon kafam dağılmış =)

Frekans farkları dolayısıyla taş çatlasa 3-5 fps fark eder RTX 3000 serisi zaten çok fazla overclock yapılabilen bir seri değil asıl problem soğutmada.
Yok hocam önemli değil REYNMEN-Z2/ASUS DUAL GeForce RTX 3070 OC 8GB/AMD Ryzen 5 5600X/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/1TB DISK/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA bir de bu seçenek var kafamda ama bakıcam aklıma eserse almayı düşünüyorum tabii bu seçeneğin PSU'sunu değiştireceğim.

Sistem bileşenleri güzel (Asus Dual nasıl bilmiyorum ısınma için) ama o fiyata biraz pahalı geldi.
Bide 120ML sıvı soğutma hiçbir işe yaramaz. Dediğim gibi her şey bütçede bitiyor ama illaki ucuz olacak diye de dengesiz sistemler almayın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…