RTX 3070 sistem toplama

caqmaemre

Kilopat
Selam arkadaşlar ben aşağı da bulunan parçalar ile sistem toplayacağım. Yardımcı olur musunuz anladığım kadar elimden bu kadarı geldi. Bu daha iyi olur dediğiniz parçalar varsa lütfen yazın.

Ryzen 5 5600X daha iyi olur, ayrıca o anakart biraz fazla pahalıymış aşağıdaki daha iyidir. Neden hep İtopya'dan attınız, İtopya'dan attığınız için normalden 1000 lira daha pahalı oluyor.

Şunu önerebilirim. Adamlar güzel iş yapıyor. 2 bin lira cepte kalmış olur. MSI gibi pahalı parçalar almak varken bu piyasada Palit gibi güvenilir f/p ürünü satan markalardan alınabilir. Yalnız bu SSD değişmenizi tavsiye ederim. Netac SSD takmanızı önermem.

veya

Diğer parçalar güzel.

Şunu önerebilirim. Adamlar güzel iş yapıyor. 2 bin lira cepte kalmış olur. MSI gibi pahalı parçalar almak varken bu piyasada Palit gibi güvenilir f/p ürünü satan markalardan alınabilir. Yalnız bu SSD değişmenizi tavsiye ederim. Netac SSD takmanızı önermem.
Benim msi alma sebebim dragon center ile istediğimi yapabilmem. Palit e götü demiyorum ama tercihim extra bir sorun olmadığı taktir de msi olur. Attığın sistemi pc hocası yaptı daha yeni. Oda güzel
Hocam toplam bütçe nedir?
Monitör harici max 15,16civarı
Ryzen 5 5600X daha iyi olur, ayrıca o anakart biraz fazla pahalıymış aşağıdaki daha iyidir. Neden hep İtopya'dan attınız, İtopya'dan attığınız için normalden 1000 lira daha pahalı oluyor.

Sıvı soğutmada var içinde sadece RAM'ler ve ekran kartı seçenekleri değişirse süper olur.
Pahalı bu ya 😒

Son düzenleme:

15500 lira oluyor bu şekilde, 5600X almak çok daha mantıklı arada deli performans farkı var.

Bu arada bütçeye 14K demişsiniz 16500 liralık sistem atmışsınız 😀

Benim MSI alma sebebim Dragon Center ile istediğimi yapabilmem. Palit'e götü demiyorum ama tercihim extra bir sorun olmadığı taktir de MSI olur. Attığın sistemi PC hocası yaptı daha yeni. Oda güzel.

Monitör harici Max 15, 16civarı.

Pahalı bu ya 😒

+1600 farkla hem sıvı soğutma hem de 5800X alıcan değer bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı