RTX 3070 sistemde Battlefield 1 düşük FPS

ahmetyilmaz58

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
İşlemci
11800H
Battlefield 1'de FPS'im 60-85 civarı oluyor. YouTube aynı sisteme sahip kişiler 150 civarı alıyor ne yapmam gerek?

Sıcaklıklar.
GPU: 75 civari.
CPU: 70 civari.

RTX3070

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak DSR teknoloji ile deneyelim. NVIDIA menüsünü bilmiyorum internetten bakarak DSR özelliğini açınız. Oyunu 2 k ya aldıktan sonra (dikey senkronizasyon yine kapalı, DX12 kapatıp deneyiniz sonra açık olarak da test edersiniz. BF1 oyunda DX12 ile ilgili problem mevcut bu yüzden kapatıyoruz.) Çözünürlük ölçeklendirmesini 100'e çekerek deneyiniz.

Son olarak DSR teknoloji ile deneyelim. NVIDIA menüsünü bilmiyorum internetten bakarak DSR özelliğini açınız. Oyunu 2 k ya aldıktan sonra (dikey senkronizasyon yine kapalı, DX12 kapatıp deneyiniz sonra açık olarak da test edersiniz. BF1 oyunda DX12 ile ilgili problem mevcut bu yüzden kapatıyoruz.) Çözünürlük ölçeklendirmesini 100'e çekerek deneyiniz.
tamamdir denedikten sonra yazacagim

Oyunun yüksek FPS'lerde optimizasyonu sıkıntılı kendimden örnek vererek söyleyebilirim. Normalde FPS limiti kapalıyken 170-180 FPS'den az FPS almıyorum ama 144 FPS'e kilitlediğimde sabit 144 de alamıyorum 120 falan genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı