RTX 3070 sistemde Forza Horizon 5 kötü görüntü veriyor

Hocam kimse bu fikrime katılmıyor ama bence fh5 optimizasyon sorunları bazen bu durum yüzünden olabiliyor.ayrı yetten DLSS kalite modu için yeterli değil MXAA ayarı kullanmanızı öneririm

Hocam kimse bu fikrime katılmıyor ama bence FH5 optimizasyon sorunları bazen bu durum yüzünden olabiliyor. Ayrı yetten DLSS kalite modu için yeterli değil MXAA ayarı kullanmanızı öneririm

Arkadasim 2060 ile kalite modunda Extreme ayarlarda sorunsuz oynuyor. Ben burada saçma sapan seylerle ugrasiyorum.

DLAA aciyorum guzel ama VRAM yetmiyor bu sefer, arkadasim 6 GB VRAM ile oynuyor atma falan olmuyor.

Arkadasim 2060 ile kalite modunda Extreme ayarlarda sorunsuz oynuyor. Ben burada saçma sapan seylerle ugrasiyorum.

DLAA aciyorum guzel ama VRAM yetmiyor bu sefer, arkadasim 6 GB VRAM ile oynuyor atma falan olmuyor.
2060 ekran kartı gb yüksek ise normal,sizin karşılastığınız durum darboğaz veya anakarta yük bindirme gibi bir olaya benziyor.çok bilgim yok ama drop lalmanızın sebebi monitörünüz ile bilgisayar çok uyumlu olmadığı için olabilir

Monitor ne alaka anlamadim. Benim demek istedigim 3070 8 GB ile problem yasiyorum. Arkadasim 2060 6 GB ile sorunsuz oynuyor.

Monitor ne alaka anlamadim. Benim demek istedigim 3070 8 GB ile problem yasiyorum. Arkadasim 2060 6 GB ile sorunsuz oynuyor.
monitör eğer eski ise pikselleri kaymakta sıkıntı yaşayabiliyor.Hocam eğer sisteminiz masaüstü ise kablolar arasında bir hata olabilirmi? ilk defa duyuyorum böyle bişey pek anlam veremedim

Monitör eğer eski ise pikselleri kaymakta sıkıntı yaşayabiliyor. Hocam eğer sisteminiz masaüstü ise kablolar arasında bir hata olabilir mi? İlk defa duyuyorum böyle bir şey pek anlam veremedim

Monitörüm eski degil, kablolarda problem oldugunu sanmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…