A Ali.07 Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 RAM 16 GB 3000MHZ SSD veya HDD modeli 500 GB M.2 Ekran kartı RTX 3070 Anakart B550 İşlemci 5600X Arkadaşlar dikkatlice izleyin oyun içinde sürekli böyle takılmalar yaşıyorum sorunu aylardır çözemedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Arkadaşlar dikkatlice izleyin oyun içinde sürekli böyle takılmalar yaşıyorum sorunu aylardır çözemedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 19 Temmuz 2022 #31 Sadece PUBG'de yaşıyorsan internet kaynalıda olabilir hız ping bunlarda gecikme yaratıp sana takılma gibi gözukebilir. Artı 0 Eksi
Sadece PUBG'de yaşıyorsan internet kaynalıda olabilir hız ping bunlarda gecikme yaratıp sana takılma gibi gözukebilir.
KS KS A Ali.07 Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #32 Mehmetgs dedi: Sadece PUBG'de yaşıyorsan internet kaynalıda olabilir hız ping bunlarda gecikme yaratıp sana takılma gibi gözukebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yerde de denedim ama aynı sorun Artı 0 Eksi
Mehmetgs dedi: Sadece PUBG'de yaşıyorsan internet kaynalıda olabilir hız ping bunlarda gecikme yaratıp sana takılma gibi gözukebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir yerde de denedim ama aynı sorun