RTX 3070 sistemde PUBG anlık takılıyor

Ali.07

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3000MHZ
SSD veya HDD modeli
500 GB M.2
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
B550
İşlemci
5600X
Arkadaşlar dikkatlice izleyin oyun içinde sürekli böyle takılmalar yaşıyorum sorunu aylardır çözemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dikkatlice izleyin oyun içinde sürekli böyle takılmalar yaşıyorum sorunu aylardır çözemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarları minimum yapıb bakar mısınız? Eğer minimum yapınca kasılma olmasa GPU'dan kaynaklı ve onu 3D NVIDIA ayarlardan biraz oynamağınız gerek. Bende de Cyberpunk kasıyordu biraz ayarlarla oynadım ve CPU ghz hızını artırdım takılmalar gitti

Oyunun başlangıç kısmında bende yaşıyorum o takılmayı. Hatta yere ilk indiğimde de oluyor. Şuana kadar oynadığım tüm PC lerde benzer sorun vardı. Eğer sadece bahsettiğim yerlerde oluyorsa normal diyebiliriz.
Eğer her zaman oluyorsa GPU driverini DDU ile güvenli modda kaldırıp en güncel sürümü kurun ve driver üzerinden hiçbir ayarı oynamadan tekrar deneyin.
Ayrıca Geforce Experience üzerinden video kaydı veya shadowplay in açık olmadığına emin olun.
Ayrıca bu işlemleri yaptıktan sonra MSI Afterburner ile %1 ve %0.1 değerlerine de bakar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı