RDR2'de ayarlara hiç dokunmadan oynuyordum. 60-70 FPS alıyordum. Dedim GeForce Experience'tan optimize edeyim. Tüm ayarları ultraya çekti (sadece parçacık aydınlatma kalitesi orta) dlss kalitede. Şu an 38-55 FPS arası alıyorum. Normal mi bu sisteme göre? Bana düşük geldi. CS:GO'da yüksek ayarlarda 250-300, PUBG'de ultrada 90-115 arası FPS alıyorum. Tüm oyunlarda 1440p çözünürlük kullanıyorum, sürücüler güncel, PC'yi de yeni aldım. Aldığım FPS değerleri nasıl?
DLSS kalitede onu yazmayı unutmuşum, evet MSAA da Full ama bu sistemi ultrada oynamak için aldım zati YouTube'da testlerde 70 FPS alıyorlardı benim 50 FPS görmem üzücü.
DLSS kalitede onu yazmayı unutmuşum, evet MSAA da Full ama bu sistemi ultrada oynamak için aldım zati YouTube'da testlerde 70 FPS alıyorlardı benim 50 FPS görmem üzücü.
İnşallah sürücüyle ilgilidir hocam çünkü msaa fxaa kapalıymış zaten düzelir umarım sonraki güncellemede yoksa bu kartı aldığım için büyük pişmanlık duyacağım.
İnşallah sürücüyle ilgilidir hocam çünkü MSAA FXAA kapalıymış zaten düzelir umarım sonraki güncellemede yoksa bu kartı aldığım için büyük pişmanlık duyacağım.
Oyuna girip baktım MSAA FXAA kapalıymış zati, TAA yüksekte.