Merhaba, şu an kullandığım monitör BenQ XL2546k 240 Hz, yanına ekstradan 144Hz 2. bir monitör istiyorum. Pek anlamıyorum böyle bir şeylerle uyumlu olması falan gerekiyor mu vs. sıradan günlük işlemler için kullanacağım Google, yayın için vs. şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için, fazla pahalı olmazsa sevinirim.
Ekran kartım: RTX 3070.
İşlemcim: Ryzen 5 5600X.
RAM'lerim: 4X 8 GB 3200 MHz.
Power'ım: Thermaltake 750W Bronze.
Ana kartım: Gigabyte B550M-K rev 1.0
Favorilere ekledim hocam teşekkür ederim.MSI G2412f 23.8" Flat Rapid 1ms 180hz Adaptive-sync Ips Full Hd Gaming (OYUNCU) Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI G2412f 23.8" Flat Rapid 1ms 180hz Adaptive-sync Ips Full Hd Gaming (OYUNCU) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bu monitörü kullanıyorum fiyatı bayağı uygun bence hem 180 Hz hem de IPS ikinci ekran olarak bayağı bayağı işini görür diye düşünüyorum.
240 Hz bir tık fazla değil mi hocam günlük işler için 144-180 yetmez mi hem de bütçe olarak.Günlük işlemler için kullanacaksan şu monitörü alabilirsin. Zaten oyun için TN monitörün varmış.
Renk gamutu, kontrast, siyah tekdüzeliği ve parlaklığı iyi. Hoparlör, pivot ve yükseklik ayarı var. Bir şey izlerken R25F-30, oyun oynarken de TN monitörü kullanırsın.
OverDrive seviyesini 3 olarak değiştirmeyi unutma.
240 Hz bir tık fazla değil mi hocam günlük işler için 144-180 yetmez mi hem de bütçe olarak.
Hocam zaten konu açıklamasında da bahsettiğim gibi herhangi bir alanda başarılı olmasına ihtyaç yok zaten, günlük işler için kullanacağımı bahsettim hani oyun oynarken yan ekranda chrome'da gezmek için vs maximum ya da en fazla yayın chatini okumak için kendi çapımda. Yani bu işler için 5.600 TL'ye 240 Hz almaya gerek var mı bilemedim.240Hz olduğu için önermedim, diğer alanlarda başarılı olduğu için önerdim. 144-180Hz olup ergonomisi iyi ve her alanda başarılı bir monitör yok bu bütçede. R25i-30 var sadece onunda kontrast ve siyah tekdüzeliği R25F-30 kadar iyi değil.
Ucuz olsun, işimi görsün yeter diyorsanız şuna bakın:
240Hz olduğu için önermedim, diğer alanlarda başarılı olduğu için önerdim. 144-180Hz olup ergonomisi iyi ve her alanda başarılı bir monitör yok bu bütçede. R25i-30 var sadece onunda kontrast ve siyah tekdüzeliği R25F-30 kadar iyi değil.
Ucuz olsun, işimi görsün yeter diyorsanız şuna bakın:
Pivot ve yükseklik ayarı bulunan en ucuz alınabilecek monitörü istiyorsanız şu da olur. Parlaklığı çok düşük ama, bilginiz olsun. İncelemelerde 200,237 ve 294CD çıkıyor.
Hocam zaten konu açıklamasında da bahsettiğim gibi herhangi bir alanda başarılı olmasına ihtyaç yok zaten, günlük işler için kullanacağımı bahsettim hani oyun oynarken yan ekranda Chrome'da gezmek için vs maximum ya da en fazla yayın chatini okumak için kendi çapımda. Yani bu işler için 5.600 TL'ye 240 Hz almaya gerek var mı bilemedim.
Monitör konularını gez ondan sonra konuşursun. Bir sürü kaynak ve kullanıcı yorumu var. Elinde niye kalsın? Önerdiğin monitörün elinde kalmayacağı ne mâlum?Attığın monitörü kimse doğru düzgün önermemiş reis yarın bir gün elinde kaldığında n'olacak?
Merhaba, şu an kullandığım monitör BenQ XL2546k 240 Hz, yanına ekstradan 144Hz 2. bir monitör istiyorum. Pek anlamıyorum böyle bir şeylerle uyumlu olması falan gerekiyor mu vs. sıradan günlük işlemler için kullanacağım Google, yayın için vs. şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için, fazla pahalı olmazsa sevinirim.
Ekran kartım: RTX 3070.
İşlemcim: Ryzen 5 5600X.
RAM'lerim: 4X 8 GB 3200 MHz.
Power'ım: Thermaltake 750W Bronze.
Ana kartım: Gigabyte B550M-K rev 1.0