LLITN
Kilopat
Daha fazla
Evet bütçe belirtmedim haklısınız. Kulladığım monitörü de 3-4 yıl önce 3000 TL'ye almıştım arkadaşımdan sıfır ayarında, şu an fiyatını görünce bir şok oldum açıkcası. Ama tekrardan söylediğim gibi çok fazla masrafa girmek istemedim açıkcası hani sonuçta yapacağım max işlem yan ekranda Chrome açmaktan öteye gideceğini düşünmüyorum yine de attığınız monitör bir tık kafama yattı bütçeyi biraz daha çıkarabilirsem önerdiğiniz monitörü alabilirim.Bütçe belirtmediğiniz için 800 TL daha koyabilirsiniz diye düşündüm. Burada hata bende değil. Size göre ucuz 4K olabilir, bana göre 5-6k diyebilirim. Kişiden kişiye değişir bu durum. F/P olarak iyi olan hem de bütçeyi aşırı yormayan bir model önerdim. Kaldı ki kullandığınız monitörde ucuz bir şey olmayınca bütçenizin 4K olacağını düşünmedim. R24E alabilirsiniz.
Güldürme beni, konudaki hiçbir monitör 0.5ms veremez. Sırf bu yüzden tartışmaya girmiyorsan zaten girme, bilmediğin konular hakkında da ahkam kesme. Kullandığın monitörle de alakalı bende şikayetler gördüm, kullandığı panel zaten sıkıntılı. Benim önerdiğime laf etmeden önce kendin bir araştırıp öneri de bulun. G3 kullanıp memnun olanda var sonuçta. Ayrıca tehdit eden yok, kendi kendine triplere girme.
Hocam bu arada oyun oynamak için istemiyorum monitörü yapacağım max işlem Chrome açmak olacaktır.Hâlâ boş algı yapan sensin reis uzatma devam et aldır o 240 Hz monitörü oyunlar da görüşürüz.![]()