RTX 3070 sisteme 2000 TL PSU önerisi

@Yahya Nuroğlu

Biraz bilgisi olan insanların linç atacağı bir durum yok ancak 1400 TL bandına çıkmışsam yine de Power Boost almam. Hatta size sorayım: Radarınızda Seasonic Focus Plus 750W, Corsair RM750, ASUS ROG STRIX 1000W, Power Boost 1200W güç kaynakları var. Power Boost alır mısınız?

Şimdi hepiniz linç atacaksınız biliyorum ama bu PSU'nun Power Boost olması sisi aldatmasın. İçindeki ünite sama Forza'nın. Kaliteli bir model. Bu da kanıtı:

@RPM

Hocam tavsiyen için teşekkür ederim fakat bu kadar fazla para harcadığım sisteme güvenmediğim bir markanın PSU koyarak riske atmam. O kadar para harcamışım PSU'dan kısacak değilim.

@Yahya Nuroğlu

Biraz bilgisi olan insanların linç atacağı bir durum yok ancak 1400 TL bandına çıkmışsam yine de Power Boost almam. Hatta size sorayım: Elinizde Seasonic Focus Plus 750W, Corsair RM750, ASUS ROG STRIX 1000W, Power Boost 1200W güç kaynakları var. Power Boost alır mısınız?
Alırdım ben. 850W fiyatında. Hem de Platinum sertifikası var.
Alırdım ben. 850W fiyatında. Hem de Platinum sertifikası var.
Ha 2000-2500 TL'lere çıksam almazdım.

@Yahya Nuroğlu

Siz olaya sadece sertifika olarak mı bakıyorsunuz? Global garanti ne olacak? 2 sene sonra X bir sorun yaşadığım Power Boost arkamda duracak mı? Yanlış bir bakış açısı.
Ben sizin demek istediğinizi şimdi anladım. Siz de haklısınız.

İncelemesi:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı