RTX 3070 sisteme güç kaynağı önerisi

berkanozcnn

Decapat
Daha fazla  
Thermaltake TR2 s 750W 80 Plus 120mm almayı düşünüyorum. PSU'larin tieri ne kadar önemli? Açıklarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

Sistemim:
RTX 3070.
i5 13500.
16 GB DDR4 RAM.
1 TB M.2 SSD.
Gigabyte H510M h 3200MHz(OC) M.2 1200p mATX anakart.

çok yüksek bütçem yok pcyi toplarken eski kasanın PSU sunu kullanırım diye bütün paramı sisteme kattım da. 1600 lere çıkabilirim en fazla. Bu PSUnun kullanimda ne gibi bir problemle karşılaşabilirim?

Çok yüksek bütçem yok PC'yi toplarken eski kasanın PSU sunu kullanırım diye bütün paramı sisteme kattım da. 1600'lere çıkabilirim en fazla. Bu PSU'nun kullanimda ne gibi bir problemle karşılaşabilirim?

PSU'nun gücü yeterli marka olarak da kendini ispatlamış bir marka ama kendi PSU'larını ürettiğini pek söyleyemem satın alıp üstüne marka basıyolar falan yazanlar olmuş forumlarda gücü yeterli 80+ da bir ürün ileride paran olursa FSP High Power Corsair gibi markaların 750 800W 80+ Bronze Gold gibi ürünlerine bakar eklersin bir sorun olmaz düşük gücü olsa darboğaz yaşatırdı.

PSU'nun gücü yeterli marka olarak da kendini ispatlamış bir marka ama kendi PSU'larını ürettiğini pek söyleyemem satın alıp üstüne marka basıyolar falan yazanlar olmuş forumlarda gücü yeterli 80+ da bir ürün ileride paran olursa FSP High Power Corsair gibi markaların 750 800W 80+ Bronze Gold gibi ürünlerine bakar eklersin bir sorun olmaz düşük gücü olsa darboğaz yaşatırdı.
Bana sıkıntı çıkarır mı hocam ben sistemin güç gereksinimini hesapladığımda şu şekil çıktı. Eski PSU Cooler Masterin 600 Wlık bir PSU su 4 yıl kadar kullandım fakat forumda diğer insanlar bu sitelerin gerçeği göstermediğini ve beni zorlayacağını söylediler. Bu thermal thake olanı alsam bana bir sorun çıkarır mı çünkü alırsem değiştirmeyi düşünmüyorum ?

Dosya Ekleri

• pc 2.png
    pc 2.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 30
  • pc 2.png
    pc 2.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 24
Bana sıkıntı çıkarır mı hocam ben sistemin güç gereksinimini hesapladığımda şu şekil çıktı. Eski PSU Cooler Master'in 600W'lık bir PSU'su 4 yıl kadar kullandım fakat forumda diğer insanlar bu sitelerin gerçeği göstermediğini ve beni zorlayacağını söylediler. Bu thermal thake olanı alsam bana bir sorun çıkarır mı çünkü alırsem değiştirmeyi düşünmüyorum?

1679863356914.png

RTX 3070 önerilen 650W sana yeter 750W yani BLADE-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Hazır sistemlerde bile 650W kullanıyorlar thermal take de öyle patlatcak bir PSU değil o kadar kötü değil önemli olan iç yapısı tabii elinde bütçen olurda artarsa Corsair FSP High Power gibi markalar PSU bazında daha iyidir tabii thermal takeinde kendi modelleri var çok iyi olan

Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2! buradanda tierlerine bakabilirsin istersen.

Eki Görüntüle 1716232

RTX 3070 önerilen 650W sana yeter 750W yani BLADE-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Hazır sistemlerde bile 650W kullanıyorlar thermal take de öyle patlatcak bir PSU değil o kadar kötü değil önemli olan iç yapısı tabii elinde bütçen olurda artarsa Corsair FSP High Power gibi markalar PSU bazında daha iyidir tabii thermal takeinde kendi modelleri var çok iyi olan

Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2! buradanda tierlerine bakabilirsin istersen.
Sen ne önerirsin hocam bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı