RTX 3070 sisteme işlemci önerisi

Belki biraz. Ben 12700K ile 3070Tİ'yı 1080p'de kullanırken herhangi bir sorun olusmuyordu.
Valorant tarzı oyunları oynamayı sevmiyorum daha çok open world oyunları oynamayı severim gtx970 kartımı güncellemek istiyorum açıkçası fiyatlar daha da artmadan güncellemek istiyorum aklımda sadece rtx3060ti ve rtx3070, 3070ti var eğer 3070 ve ti olanını alabilirsem çift monitör yapıp 2k bir mönitör almak istiyorum böyle şeyler yapmaya değer mi çözemedim bir türlü😀

Valorant tarzı oyunları oynamayı sevmiyorum daha çok open world oyunları oynamayı severim GTX970 kartımı güncellemek istiyorum açıkçası fiyatlar daha da artmadan güncellemek istiyorum aklımda sadece RTX3060 Ti ve RTX3070, 3070 Ti var eğer 3070 ve Ti olanını alabilirsem çift monitör yapıp 2K bir monitör almak istiyorum böyle şeyler yapmaya değer mi çözemedim bir türlü😀

O ekran kartı akrabamda var güzel bir ekran kartı. Ekran kartı konusunda aklını çelmek gibi olmasın ama. Sahibinden 2. elde 3070 Ti fiyatına 3090 bulabilirsin. 3080 Ti de bulabilirsin. Sadece bir seçenek. Paylaşmak istedim.

O ekran kartı akrabamda var güzel bir ekran kartı. Ekran kartı konusunda aklını çelmek gibi olmasın ama. Sahibinden 2. elde 3070 Ti fiyatına 3090 bulabilirsin. 3080 Ti de bulabilirsin. Sadece bir seçenek. Paylaşmak istedim.
Açıkçası olabilir neden olmasın ama ikinci el sonuçta ürünün sağlam olduğuna güvenemezsin ayrıca o kadar iyi kartlara gerek yok psu almak gerek falan yani bir ton masraf olur 3070 gibi kartlar yeter diye düşünüyorum hiç araştırmadım için soruyorum 3070 ile 3070ti farkı nedir yani fiyattan dolayı 3070 alsak bir kaybımız olur mu?

Açıkçası olabilir neden olmasın ama ikinci el sonuçta ürünün sağlam olduğuna güvenemezsin ayrıca o kadar iyi kartlara gerek yok PSU almak gerek falan yani bir ton masraf olur 3070 gibi kartlar yeter diye düşünüyorum hiç araştırmadım için soruyorum 3070 ile 3070 Ti farkı nedir yani fiyattan dolayı 3070 alsak bir kaybımız olur mu?

3070 ekran olan bir kişinin kaybı olmaz. Bu konuda rahat ol. Kaliteli bir ekran kartı ASUS markasını tavsiye ederim harika soğutması var. 3070 Ti daha çok 3080 ile 3070 arasında bir perfornmansa sahip bir kart. Arası derken 3080'den bir iki tık aşağıda yine. Oyunlarda da 3070'den %10 perfornmanslı çalışan bir ekran kartı. 100 FPS 3070'den aldıysan 3070'Ti'den 110 FPS alırsın. Böyle bir ortalamaya sahiptir. Mining asla müsait değildir. Yaptım ama LHR olduğunu bilerek yaptım. 3070 Ti ve Ti'ler. Doğuştan LHR sisteme sahiptir.:)

Bulabilir ancak çoğu Miningde kullanılmış oluyor. Dikkat edilmeli.

Hadi bütçe yazılmadı diye pahalı işlemci önerelim. Çünkü böylesi daha gıcık. Bir üstündeki adam 5600 önermiş. Muhtemelen o da bütçe görmedi. Ama uygun olduğunu düşündüğü, aşırıya kaçmayacak işlemciyi önerdi.

İroniden hiç mi anlamaz mısınız siz.

Hadi bütçe yazılmadı diye pahalı işlemci önerelim. Çünkü böylesi daha gıcık. Bi üstündeki adam 5600 önermiş. Muhtemelen o da bütçe görmedi. Ama uygun olduğunu düşündüğü, aşırıya kaçmayacak işlemciyi önerdi.
Tahmin ettim diyelim. B450 anakarta da 5900X takılmaz ki caniiim 😄.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı