Siz iki kartı da kullandınız galiba hocam.Çıkacaktır çıkması gerek RTX 3080 ile RTX 3070 arasına isteseler 2 kart bile koyarlar arada ki performans farkı o kadar var.
Hem kaynak belirtmemişsin, hem de konu soru olarak işaretlenmemiş.Çıkmayacak. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
@Kayra Temel @Mehmet A @B 52 Stratofortress @294144 @PuMaT bu kadar komik olan nedir?
Net bir kaynağın yok ve çözüm istiyorsun.@Kayra Temel @Mehmet A @B 52 Stratofortress @scroll rollsc @PuMaT bu kadar komik olan nedir?
Soru sandım hocam anladım.Hem kaynak belirtmemişsin, hem de konu soru olarak işaretlenmemiş.![]()
Çıkmayacak. Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
@Kayra Temel @Mehmet A @B 52 Stratofortress @294144 @PuMaT bu kadar komik olan nedir?
Şu an çıksa, stok sorunu olmazsa 6500-7500 gibi tahmin ediyorum ama bilemeyiz bence çok yormayın kafanızı.Stoklar düzelirse 3070 Super fiyatı kaç TL olur?
Siz iki kartı da kullandınız galiba hocam.
Soru olmasa da çözüm olarak işaretlenebiliyor. Ama raporlamak gerek.Soru sandım hocam anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.