RTX 3070 Ti 15573 TL

Aresul2

Hectopat
Daha fazla  
Kargo ve vergiler dahil 15.573 TL'ye geliyor. Fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum. Keşke 8 değil de 12 veya 16 GB olarak çıksaydı piyasaya. Siz ne düşünüyorsunuz? Garantisinin sadece 1 ay olduğunu da unutmayın.

3070tii.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ay garantisi olması tereddüte düşürmüyor değil.

Sen 2017'de çıkardığın 1080 Ti'ye 11 GB VRAM koy gel 2022'de 3070 Ti'ye 8 GB VRAM ile çıkar. Olacak iş değil. 2017 oyunları 4K'da açsan 6 GB'yi zor geçiyordu artık günümüzdeki oyunlar 1080P'de 6 GB geçiyor. 3070 Ti VRAM sebebiyle kesinlikle balon bir kart.

Şu amazon jp konularında çıkan toplam JPY yi google da kaç tl olarak arattığınızda o fiyata gelmiyor bunu niye çözemedi bu forum. 0.12 den hesaplıyor google. Sizin bankanız 12.8 13.3 13.5 tan satıyor JPY yi. Yeni dolara çeviriyor birde oradada kur farkı oluyor.Kısacası 16.250 civarına gelir. 2K üstüne TR garantilisi varken değmez.

Şu amazon jp konularında çıkan toplam JPY yi google da kaç tl olarak arattığınızda o fiyata gelmiyor bunu niye çözemedi bu forum. 0.12 den hesaplıyor google. Sizin bankanız 12.8 13.3 13.5 tan satıyor JPY yi. Yeni dolara çeviriyor birde oradada kur farkı oluyor.Kısacası 16.250 civarına gelir. 2K üstüne TR garantilisi varken değmez.
Amazon, ortalama bir gümrük vergisi hesaplıyor ve sipariş teslim edildikten bir süre sonra verginin arta kalan kısmı iade ediyor. Yani 16.250 TL'den daha düşük bir fiyata geleceğini düşünüyorum, tabii ki de tr garantili almak daha mantıklı, katılıyorum.

Son düzenleme:
Amazon, ortalama bir gümrük vergisi hesaplıyor ve sipariş teslim edildikten bir süre sonra verginin arta kalan kısmı iade ediyor. Yani 16.250 TL'den daha düşük bir fiyata geleceğini düşünüyorum, tabii ki de tr garantili almak daha mantıklı, katılıyorum.
Bugüne kadar bana hiç iade olmadı. kimseye iade olduğunu da görmedim onlarca amazon kart konusunda. Bahsettiğimiz gümrük olayı değil bankanın kur farkı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı