Çözüldü RTX 3070 Ti ASUS ROG STRIX 12 pinli ama PSU'da 6 pin var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmreCLK0

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ameliyathane hemşiresi
RAM
32
SSD veya HDD modeli
Kingston
Ekran kartı
3070Ti
Anakart
B550F
İşlemci
Ryzen 5 5500
Arkadaşlar merhaba ASUS ROG STRIX 3070 Ti ekran kartım var fakat pin girişim yok. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Rica ediyorum yeni PSU al gibi tarzı cümleler kurmayın. Almasını ben de biliyorum fakat şu an alacak durum yok. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için. PSU markası Sharkoon SHP650 V2 650W 80Plus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakarta 20+4 pin anakart ve 4+4 pin işlemci kablosu takılır, iki tane PCI-e (6+2 pin) kablosu olması lazım daha.

Hocam internetten baktım kartın girişine toplam da 8+8+8 güç girişi var kart evde oldugu için bakamadım internetten baktım.

Anakarta 20+4 pin anakart ve 4+4 pin işlemci kablosu takılır, iki tane PCI-E (6+2 pin) kablosu olması lazım daha.

Mecbur güç kaynağı alarak sorunu çözüme kavuşturdum konuyu kapatabilir misiniz?
İki tane PCI-E kablosu olması lazım, CPU ile karıştımış olmayasınız?

İki tane PCI-e kablosu olması lazım, CPU ile karıştımış olmayasınız?

Hocam anakartta da takılı.

Anakarta 20+4 pin anakart ve 4+4 pin işlemci kablosu takılır, iki tane PCI-e (6+2 pin) kablosu olması lazım daha.

Hocam internetten baktım kartın girişine toplam da 8+8+8 güç girişi var kart evde oldugu için bakamadım internetten baktım.

Anakarta 20+4 pin anakart ve 4+4 pin işlemci kablosu takılır, iki tane PCI-E (6+2 pin) kablosu olması lazım daha.

Mecbur güç kaynağı alarak sorunu çözüme kavuşturdum konuyu kapatabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_5249.jpeg
    IMG_5249.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_5250.jpeg
    IMG_5250.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri