Sharkoon SHP650

Bir moderatör abinin önerisi ile aldım. İyi ki de almışım. Aşırı ucuz fiyatı, aşırı sessiz fanı, 2 tane 6+2 pcie güç kablosu, 80+ olması ve renkli renkli yerine siyah kablo olması. Kutu içerisinde, güç kablosu, sabitleme vidaları ve ne olduğunu anlamasam da küçük bir pakette küçük toplar geliyor. Beni bu fiyat bayağı şaşırttı. İtopya'da 280 liraya bulunuyor denmişti bana ama İtopya'ya sıcak bakmadığım için Hepsiburada'dan 320 liraya aldım. Sistemi ne kadar zorlasam da fan devrinde hiçbir artış olmadı. Size önerim Hadron gibi markalar alıp sistemi yakma tehlikesine gireceğinize biraz paraya kıyın böyle markalar alın. Benim Hadron PSU vardı yanmıştı sistemden hiçbir parça yanmadı ama anakart bazenleri garip çalışıyor.

Hocam yeri değil biliyorum ama bir soru soracaktım. Gigabyte gb-b700h hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakın zamanda alıcam ama fiyatı şüphe ettirdi. Yarı modüler ve 700 watt olmasına rağmen çok uygun. Bu fiyata tavsiye etmediğiniz powerboost, everest, gametech gibi firmaların güç kaynağı bulunuyor sadece.

@stevesm1221 hayırlı olsun bu arada. Bir an n11'de 310 TL'ye gördüğüm güç kaynağı markası sanıp sevinmiştim bu olumlu yorumunuzdan. :(
Kullanan kişi görmedim. Hiç bilmiyorum. Ancak marka kaliteli, pek sorun olacağını sanmıyorum. Tercih edebilirsiniz. En kötü iade edip başka firmalara bakarsınız. Bunun hakkında konu açabilirsin. Belki kullanan kişiler çıkar yorumlarını alırsın.

Hocam yeri değil biliyorum ama bir soru soracaktım. Gigabyte gb-b700h hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakın zamanda alıcam ama fiyatı şüphe ettirdi. Yarı modüler ve 700 watt olmasına rağmen çok uygun. Bu fiyata tavsiye etmediğiniz powerboost, everest, gametech gibi firmaların güç kaynağı bulunuyor sadece.

@stevesm1221 hayırlı olsun bu arada. Bir an n11'de 310 TL'ye gördüğüm güç kaynağı markası sanıp sevinmiştim bu olumlu yorumunuzdan. :(
Genelde 700W PSU’lar aynı fiyat civarında oluyor. Güvenli gibi duruyor. O da olmazsa şuna bakabilirsiniz.

Ben bu ürünü düşünüyorum 350 TL altı bütçede sizce SHP650'den daha iyi değil mi ?

Neden önermessiniz yani bildiğiniz bir problemi var mı ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun yaşayanlardan tutunda sistemini yakanlara kadar uzuyor liste.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorun yaşayanlardan tutunda sistemini yakanlara kadar uzuyor liste.

150 derecede iyiymiş ben şahsen markaya güveniyordum içimde kuşku oluştu :)

SHP V2 serisini tavsiye etmiyorum vasat bir model. CWT GPM serisini kullanıyor eski 2012 VS serisi ile aynı üniteler oldukca eski. SHP V2 yerine gidin güncel HEC üretimi Corsair VS alın performans ve yapı dizaynı olarak çok daha iyi bir ünite emin olun.
Thermaltake SMART SE, Bitfenix BPA, Cooler Master B600 V2, NOX Urano VX650-750, Urano TX850W ve Chieftec GPS-550A8 ve 700A8 bunlar da aynı şeyin laciverti.
B700H'de CWT GPM platformunu kullanıyor tam aralıklı yükseltilmiş hali fiyatına göre fena değil +350 üstünü vermem yine de eski bir platform, güncel topolojilerden yoksun.
150 derecede iyiymiş ben şahsen markaya güveniyordum içimde kuşku oluştu :)
Andyson... Giriş modellerde markaların göz bebeği bir üretici aynı olay Aerocool KCAS serisi içinde geçerli aynı platform. Özetini de şu şekil açıklayayım.

Şuan Gigabyte P650B 310TL bulunuyor iken kesinlikle SHP V2'yi düşünmeyip bu modeli almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı