RTX 3070 Ti Dual fan ekran kartı CS2'de 89 derece oluyor

lospartizan

Kilopat
Ekran kartım GALAX RTX 3070 Ti Dual Fan. Fanları hep %100'de kullanmama rağmen CS2 oynarken sıcaklık 88-89°c seviyelerine kadar çıkıyor. Bu değerler bana fazla geldiği için termal macunu yeniletmiştim, neredeyse hiç fark olmamıştı. Resimde OCCT 3D testinde aldığım 104° hot spot sıcaklık değeri normal mi? Ekran kartının termal padlerini değiştirmek bu sorunu çözer mi?

asdasd.png

Ekran kartı 2. el mi?Mining görmüş mü? ve termal macunu ve ped işlerinin düzgün yapıldığından emin misiniz?

@WindStrike @The G.O.A.T
Evet hocam kart 2. el aldığım kişi mining yapılmadığını ve macunları yeni değiştirdiğini söylemişti ne kadar doğru bilemiyorum. Termal macunu yaşadığım yerde en çok bilinen bilgisayarcılardan birine yenilettim mx-4 ile. Termal padleri değiştirmesini de istemiştim ama termal padleri değiştirmiyoruz orjinalleri gibi olmuyor demişti. Termal padleri değiştirmem etki edebilir mi önerdiğiniz termal pad ya da kaliteli bir termal macun var mı?

Kasa nedir? Bi nebze de olsa indirilir de kart fazla sıcak. %100 fan devrinde olması inanılmaz. Kesin bi sorunu vardır.
Kasa Gameforce GF-8307 4x120mm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı