- RAM
 - 24

- Ekran kartı
 - Palit 3070TI

- Anakart
 - Gigabyte B550M GAMING X V2

- İşlemci
 - Ryzen 9 5900X

Merhaba arkadaşlar. Aynı donanımların YouTube testlerine bakınca kendi performansımın düşük olduğunu gördüm. GTA Online'da 100FPS üzerine çıkamıyorum. Bu normal mi anlayamadım. Ama YouTube'da testlerinde rahat rahat 100FPS üzerine çıkıyorlar. Sonra iyice dert edip Geekbench 6 testi yaptım. Ekran kartımda, işlemcimde karşılaştırdığımda normal çıkan test sonuçlarının %20-30 civarı altında skor aldı. Ekran kartını 2.el almıştım macunu bugün yeniledim sıcaklığı oyun içi 70 dereceyi geçmedi. Ama işlemci ve anakart daha birkaç aylık sıfır ürünler. İşlemcinin de aynı şekilde düşük puan çıkması içime kurt düşürdü. Aylardır dert edindim aynı sorunları yaşıyorum diye işlemcimi sonra anakartımı paraya kıyıp harbi sağlam olsun diye yükselttim ama şu düşük FPS sorunundan kurtulamadım. Artık son olarak PSU'dan şüpheleniyorum. 650W bu sistem için yeterli mi? Aynı veya benzer sistem kullananlar yardımcı olabilir mi? MSI sitesinde bu sisteme 750W ve üzeri PSU tavsiye ediyor. Diğer tüm siteler ise 650W için yeterli diyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Ekran kartı: Palit 3070 Ti 8 GB.
Anakart: Gigabyte B550M Gaming X v2.
İşlemci: Ryzen 9 5900X.
RAM: Kingston HyperX 24 GB.
PSU: Corsair CV 650W.

Ekran kartı: Palit 3070 Ti 8 GB.
Anakart: Gigabyte B550M Gaming X v2.
İşlemci: Ryzen 9 5900X.
RAM: Kingston HyperX 24 GB.
PSU: Corsair CV 650W.