Relaxy16 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #21 arandur dedi: Beklemediğim bir hareket oldu şahsen. Hani para yok ki gibi bir tepki bekliyordum. Ama çok iyi yapmışsın. Hayrını gör, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi değilim ki ben hocam
arandur dedi: Beklemediğim bir hareket oldu şahsen. Hani para yok ki gibi bir tepki bekliyordum. Ama çok iyi yapmışsın. Hayrını gör, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi değilim ki ben hocam
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #22 Relaxy16 dedi: Konu sahibi değilim ki ben hocam Genişletmek için tıkla... Yapma ya. Yine de güzel hareket yapmışsın, bir şey değişmedi.
Relaxy16 dedi: Konu sahibi değilim ki ben hocam Genişletmek için tıkla... Yapma ya. Yine de güzel hareket yapmışsın, bir şey değişmedi.
Relaxy16 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #23 arandur dedi: Yapma ya. Yine de güzel hareket yapmışsın, bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... 4070 Ti nasip olmadı gereksiz pahalı geldi.
arandur dedi: Yapma ya. Yine de güzel hareket yapmışsın, bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... 4070 Ti nasip olmadı gereksiz pahalı geldi.