3070 ile aynı güçteGüzel, o halde RX 6800 alınabilir.
Söylemem sorun yaşayıp yaşamamak değil, o kadar para veriyorsun güvenecek marka olmalı diye düşünüyorum.Gainward 3080ti kullanıyorum, çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım.
1984 ile 1994 yıllarında teknoloji sektörüne girmiş ve global düzeyde bilinirlikleri olup Nvidia partnerliği yapan markalar bunlar. Biraz araştıralım.Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Eagle OC 8G 8GB GDDR6X 256 Bit LHR Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Eagle OC 8G 8GB GDDR6X 256 Bit LHR Ekran Kartı gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Ekran Kartı gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
Az daha ekle bunlardan al Gainward ne olup ne olmadıgını bilmiyorum Ayrıca bana göre 1660Super den sonra gelen RTX serisinde Gainward Galax gibi markalar alınmaz. Gigabyte Msi Asus gibi markalar alınır o kadar para veriyoruz iyi marka olmalı.
3070 ile aynı güçte
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 daha…www.gaming.gen.tr
PNY markası Amerika'nın Gigabyte'si gibi bir şey bizdeki F/P gibi diyebilirim.
Söylemem sorun yaşayıp yaşamamak değil, o kadar para veriyorsun güvenecek marka olmalı diye düşünüyorum.
Fakat adını duyuramamış markalar, Asus mesela adını güzel duyurdu güzel sattı güzel garanti sunuyor güven veriyor.1984 ve 1994 yıllarında teknoloji sektörüne girmiş ve global düzeyde bilinirlikleri olup Nvidia partnerliği yapan markalar bunlar. Biraz araştıralım.
Benchmark bazlıNasıl aynı güçte o kart 3080'nin rakibi 3070'in rakibi RX 6750 XT.
Siz duymamışsınız. Global pazarda yerleri olan ve incelemeleri bulunan markalar. Özel seriler ve soğutma performansları sunabiliyorlar. TR'de ASUS, MSI gördünüz diye dünyanın en markaları onlar olmuyor.Fakat adını duyuramamış markalar, Asus mesela adını güzel duyurdu güzel sattı güzel garanti sunuyor güven veriyor.
Siz duymamışsınız. Global pazarda yerleri olan ve incelemeleri bulunan markalar. Özel seriler ve soğutma performansları sunabiliyorlar. TR'de ASUS, MSI gördünüz diye dünyanın en markaları onlar olmuyor.
Fakat adını duyuramamış markalar, ASUS mesela adını güzel duyurdu güzel sattı güzel garanti sunuyor güven veriyor.
Benchmark bazlı.