RTX 3070 Ti gainward Phoenix alınır mı?

3070 ile aynı güçte

PNY markası amerikanın Gigabytesi gibi birşey bizdeki F/P gibi diyebilirim.

Gainward 3080ti kullanıyorum, çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım.
Söylemem sorun yaşayıp yaşamamak değil, o kadar para veriyorsun güvenecek marka olmalı diye düşünüyorum.

Az daha ekle bunlardan al Gainward ne olup ne olmadıgını bilmiyorum Ayrıca bana göre 1660Super den sonra gelen RTX serisinde Gainward Galax gibi markalar alınmaz. Gigabyte Msi Asus gibi markalar alınır o kadar para veriyoruz iyi marka olmalı.
1984 ile 1994 yıllarında teknoloji sektörüne girmiş ve global düzeyde bilinirlikleri olup Nvidia partnerliği yapan markalar bunlar. Biraz araştıralım.

3070 ile aynı güçte

PNY markası Amerika'nın Gigabyte'si gibi bir şey bizdeki F/P gibi diyebilirim.

Söylemem sorun yaşayıp yaşamamak değil, o kadar para veriyorsun güvenecek marka olmalı diye düşünüyorum.

Nasıl aynı güçte o kart 3080'nin rakibi 3070'in rakibi RX 6750 XT.

1984 ve 1994 yıllarında teknoloji sektörüne girmiş ve global düzeyde bilinirlikleri olup Nvidia partnerliği yapan markalar bunlar. Biraz araştıralım.

Fakat adını duyuramamış markalar, Asus mesela adını güzel duyurdu güzel sattı güzel garanti sunuyor güven veriyor.

Nasıl aynı güçte o kart 3080'nin rakibi 3070'in rakibi RX 6750 XT.
Benchmark bazlı

Fakat adını duyuramamış markalar, Asus mesela adını güzel duyurdu güzel sattı güzel garanti sunuyor güven veriyor.
Siz duymamışsınız. Global pazarda yerleri olan ve incelemeleri bulunan markalar. Özel seriler ve soğutma performansları sunabiliyorlar. TR'de ASUS, MSI gördünüz diye dünyanın en markaları onlar olmuyor.

Marka fanlarını umursama. Onlar fabrika çıkışlı OC, markanın adı ve 5 derece daha serin çalışması için alt modelleri gözü kapalı tercih edebilecek kişiler.

Siz duymamışsınız. Global pazarda yerleri olan ve incelemeleri bulunan markalar. Özel seriler ve soğutma performansları sunabiliyorlar. TR'de ASUS, MSI gördünüz diye dünyanın en markaları onlar olmuyor.

Bizim Türkiye'de adını duymadığımız için söyliyorum gainward ya da Galax misal bir şey oldu garanti ne yapacak fikrimiz yok belki kötü yapacak, belki de değişim yapıp sıfırı yollayacak bilemiyoruz bilginiz var ise paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat adını duyuramamış markalar, ASUS mesela adını güzel duyurdu güzel sattı güzel garanti sunuyor güven veriyor.

Benchmark bazlı.

Yani ne yapayım hocam alayım mı almayayım mı anlamadım her kafadan farklı ses.

@messinicocugu hocam siz anlarsınız alınır mı bu fiyata ısınıyor mu diğer markalara göre.

Ve hocam RX 6800 XT almak daha mı mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı