Çözüldü RTX 3070 Ti ile CS2 130 FPS ancak verebiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fırat Lord

Centipat
Daha fazla  
CS 2 de 260FPS civarındayken bir anda 120-130'lara düşüyor. Oyun hiç akıcı değil.
R5 5600.
16 GB RAM.
3070 Ti.

Yanlış bilgi: Ryzen 5 5600 CS 2'de 130 FPS verecek kadar güçsüz bir işlemci değildir.
CS ekran kartı yerine daha çok islemciyi yorar. Ekran kartınız çok iyi olsa da işlemciniz yanında güçsüz kalıyor. En kısa sürede daha iyi bir islemci ile değiştirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartı driverini silip birkaç önceki sürümü indirip deneyebilirsin. Oyun gölgelendiricileri ve NVIDIA gölgelendiriclerini de silmeyi deneyebilirsin.

CS ekran kartı yerine daha çok islemciyi yorar. Ekran kartınız çok iyi olsa da işlemciniz yanında güçsüz kalıyor. En kısa sürede daha iyi bir islemci ile değiştirin.
Saka misin sen? Bir de degistirin falan yazmissin, Yanlis bilgiden raporladim, 5600 3070 ti'a hayli hayli yetecek bir islemci.

Konu sahibi icin, ozel nvidia ayarlari var cs2'nin onlari dene. Arkaplanda calisan uygulamalara bak.

Alakası yok. Ben 5600X ve 6800XT ekran kartı ile benchmark testlerinde ortalama FPS değeri olarak 490-500 arası alıyorum. 5600'ün L3 önbelleği CS2 için akıcı şekilde oynatacak derecede yeter.

Hocam ben 5 5500 ile 210 190 fps alıyorum

Ben R5 1600 AF + 5700 XT ile CS2'de 170-210 FPS alıyorum adama 5600 güçsüz demişsin.

Kusura bakmayın arkadaşlar uykulu halim ile 2600 olarak okumuştum. Hatamı fark ettiğimde cezalıydım çoktan amacım yanlış bilgi yaymak değil idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…