RTX 3070 Ti laptop satılmalı mı?

Engin Demirezen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Endüstri Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve hazırlığın başında ihtiyacım olur diye RTX 3070 Ti ekran kartlı bir Acer laptop aldım. Ancak 1. dönem bitmek üzere ve hiç okula götürmeme gerek kalmadı. Aldığım bir masaüstü bilgisayardan (kasa) normal olarak daha az FPS alıyorum. Sizce ileride ihtiyacım olur mu, kalsın mı, yoksa satıp kasa mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben endüstri mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve hazırlığın başında ihtiyacım olur diye RTX 3070 Ti ekran kartlı bir Acer laptop aldım. Ancak 1. dönem bitmek üzere ve hiç okula götürmeme gerek kalmadı. Aldığım bir masaüstü bilgisayardan (kasa) normal olarak daha az FPS alıyorum. Sizce ileride ihtiyacım olur mu, kalsın mı, yoksa satıp kasa mı almalıyım?

Hocam bence satıp F/P bir kasa toplayabilirsiniz üstüne biraz bütçe ekleme imkanınız varsa kaça satmayı düşünüyorsun ve üstüne ekleyebileceğin miktara göre tavsiye verip yardımcı olabilirim.

Hocam bence satıp F/P bir kasa toplayabilirsiniz üstüne biraz bütçe ekleme imkanınız varsa kaça satmayı düşünüyorsun ve üstüne ekleyebileceğin miktara göre tavsiye verip yardımcı olabilirim.

Garantisi hala devam ediyor 35 36 ya satıp 40 41'e 9060XT 16 GB olan bir kasaya geçmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi ihtiyacım olur mu bilemiyorum.

Garantisi hala devam ediyor 35 36 ya satıp 40 41'e 9060XT 16 GB olan bir kasaya geçmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi ihtiyacım olur mu bilemiyorum.

Hocam genelde ne için kullanacaksın kasayı.

Ben üniversite okuyor olsaydım laptop satmazdım. Yaşadığınız şehirde okuyarsanız bilemem. Nitro'ya da Predator ise Ryzen 7 6800H Intel I7-9 12700/900h, 140-150W 3070 Ti çok güçlü bir laptop. Hem de hala modern. Üniversite bitinceye kadar her işinizi görür. İleride benzer performans için 4070-5060 laptop almak isteseniz çok pişman olursunuz (fiyatlar)
Şu anda satmak isteseniz 27-30k sanırım. O fiyata nasıl performansta masaüstü bulunur bilmiyorum.

Hocam genelde ne için kullanacaksın kasayı.

Genelde oyun oynamak ve gerekirse ödevlerimi yapmak için.

Ben üniversite okuyor olsaydım laptop satmazdım. Yaşadığınız şehirde okuyarsanız bilemem. Nitro'ya da Predator ise Ryzen 7 6800H Intel I7-9 12700/900h, 140-150W 3070 Ti çok güçlü bir laptop. Hem de hala modern. Üniversite bitinceye kadar her işinizi görür. İleride benzer performans için 4070-5060 laptop almak isteseniz çok pişman olursunuz (fiyatlar)
Şu anda satmak isteseniz 27-30k sanırım. O fiyata nasıl performansta masaüstü bulunur bilmiyorum.

Aile evindeyim Nitro 5 6800H işlemcili bir laptop ama beklentimin altında kaldığı için satmayı düşünüyorum ve 1.dönemde neredeyse hiç okula götürmem gerekmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı