MSI kesinlikle.1. 2.3. 4. Hangisini almak daha mantıklı?PNY NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti XLR8 Gaming Revel Edition VCG3070T8TFXPPB 8 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
PNY NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti XLR8 Gaming Revel Edition VCG3070T8TFXPPB 8 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Reis ben amd ekran kartına biraz ön yargılıyım 6900 xt mimarlık programları ve oyun için iyi midir ?MSI modeliyle 6900 XT arasında 1000 TL fark varken hiçbirini almazdım, 6900 XT alırdım.
XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
CUDA Core ihtiyacın varsa NVIDIA tarafından bir GPU alman gerekir tabi. Ne için kullanacaksın?Reis ben AMD ekran kartına biraz ön yargılıyım 6900 XT mimarlık programları ve oyun için iyi midir?
Az önce söylediğiniz programlara baktım, çoğunda NVIDIA GPU'lar daha performanslı. Arkadaşın atmış olduğu RTX 3080 12GB'yi düşünebilirsin.CUDA Core un ne olduğunu bilmiyorum. Ben mimarlıkta V-ray, Lumion, Archicad, Sketch Up ve 3d Max programlarıyla çalışıyorum, animasyon ve renderlarda kaliteli hızlı sonuç almak istiyorum o yüzden ona göre ekran kartı almak istiyorum.
CUDA Core ihtiyacın varsa NVIDIA tarafından bir GPU alman gerekir tabii. Ne için kullanacaksın?
RTX 3090'a yetişebilen bir kart varken neden 3070 Ti?
XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu MSI, ASUS, Gigabyte, Ewga gibi üreticilerin dışındaki modellerde soğutma sıkıntısı veya başka kronik sorunlar var mı acaba? Örneğin ASUS 3070 Noctua edition 55 derecede çalışıyor yük altında. Bu kart 60'ı geçmeyecektir mesela, ya da MSI'ın Suprim X modelleri çok serin çalışıyor. Bu kartlar da böyle serin çalışan kartlar kadar uzun ömürlü olur mu sizce?CUDA Core ihtiyacın varsa NVIDIA tarafından bir GPU alman gerekir tabi. Ne için kullanacaksın?
Az önce söylediğiniz programlara baktım, çoğunda NVIDIA GPU'lar daha performanslı. Arkadaşın atmış olduğu RTX 3080 12GB'yi düşünebilirsin.