RTX 3070 Ti oyunlarda kaç derece olmalı?

deadsilence36

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / 2*8 3200mhz ddr4 ram / RTX 3070 Tİ / 2tb hdd + ssd
Merhaba, Palit RTX 3070 Ti GamingPro ekran kartı kullanıyorum ve az önce fark ettim GPU belleği oyunlarda 83-90° arası oluyor. Acaba bir sıkıntı çıkarır mı ve bu GPU belleği VRAM oluyor değil mi, yanlış bilmiyorsam? Ve nasıl ısıyı düşürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3070 FPS oyunlarında 400-500 arası gidip geliyor ama Ti olduğu için bir şey diyemiyorum 3060 Ti arkadaşım rahat rahat oynuyor ısıyı düşürceksen kasanın kapağını aç tozlanır falan ama ısınmaz 70 -90 arası ama kış ayında böyle olması normal gibi hissettirmiyor fakat normal dereceler 93'ün üstü normal sıcaklığı olur ekstra fanı yazın alabilirsin bu ufak el fanları bile soğutabilir.

Kış ayında böyleyse yaz ayında 100°yi de geçer ek olarak fan takabilirsin.

3070 FPS oyunlarında 400-500 arası gidip geliyor ama Ti olduğu için bir şey diyemiyorum 3060 Ti arkadaşım rahat rahat oynuyor ısıyı düşürceksen kasanın kapağını aç tozlanır falan ama ısınmaz 70 -90 arası ama kış ayında böyle olması normal gibi hissettirmiyor fakat normal dereceler 93'ün üstü normal sıcaklığı olur ekstra fanı yazın alabilirsin bu ufak el fanları bile soğutabilir.

Anladım teşekkür ederim fakat normal derecede sıkıntı yok VRAM GPU belleği olarak gözüküyor bundan 90 dereceyi görüyorum

İşte bu şekilde sıkıntı çıkarır mı?

Screenshot_8.png

Son düzenleme:
Hocam Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum değerler normal GPU 102 olduğundan dolayı işkillendim görüntüde zorlayacak bir şey kullandıysanız oluşması normal Genelde 90 °C'nin altında kalması daha güvenli olur.

Hocam herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum değerler normal GPU 102 olduğundan dolayı işkillendim görüntüde zorlayacak bir şey kullandıysanız oluşması normal genelde 90 °c'nin altında kalması daha güvenli olur.

Vallahi genel olarak 104'e kadar geldi oynadığım oyunların grafiklerindendir. Acaba termal pad değişsemmi termal macun değişimi için açtığımda eskimişlerdi gerçi uygun kalınlıkta termal padi nasıl bulacağım internette olanlar bana pek inandırıcı gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı