ViewSonic asus rampage gibi modeler olur farketmez
Arkadaşlar bana uzun yılları götürecek sistemimde darboğaz yapmayacak monitör lazım 27 inç olması önemli monitör önerisi var mı hiç?
Ekran kartı: 3070 Ti.
İşlemci Ryzen 5 5600X.
RAM: 16 RAM 3600 MHz.
Sıvı soğutma 240M.
Oynayacğaım oyunlar PUBG Mobile GTA V FiveM Valorant CS:GO
Monitör neden darboğaz yapsın ki? İsteğinize göre monitör önerebilirim ama kriterleriniz neler? IPS mi istiyorsunuz yoksa VA mı? 1ms mi istersiniz? 144hz mi istersiniz yoksa 240hz falan mı? Biraz detay verseniz fena olmaz.
Asus 27" TUF Gaming VG27AQZ 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus 27" TUF Gaming VG27AQZ 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bunun fiyatı bence şu anda harika. Ben de aynısını kullanıyorum ve çok memnunum Sadece keşke birkaç USB portu ve mini DP portu falan olsaydı çok daha güzel olurdu.
Monitör neden darboğaz yapsın ki? İsteğinize göre monitör önerebilirim ama kriterleriniz neler? IPS mi istiyorsunuz yoksa VA mı? 1ms mi istersiniz? 144Hz mi istersiniz yoksa 240Hz falan mı? Biraz detay verseniz fena olmaz.
IPS renk ve görme açısı genişliği konusunda en iyisi. Önceden VA paneller hız konusunda daha öndeydiler ve tercihe diliyordu ama IPS paneller de bu hızlara yetiştiği için tercih edilmeye başlandı tekrar. Gündelik kullanım olsun, film oyun vs. olsun daha keyif verir IPS panel.