RTX 3070 Ti sistem 30 bin TL'ye iyi mi?

O arkadaşa beğenme atmamın sebebi.
"Giriş seviyesi olmaması" takıntısından ötürü gidip neden ikinci el işlemci, anakart ve ömrünün sonlarındaki DDR4 belleklerden satın alsın ki?
Bu cümlesi.
30k bütçede DDR4 öneriyorsun bunun neresi mantıklı sence? Bu bütçede DDR5 bir sisteme geçilebilir zamanla isterse yükeltebilir giriş seviye parçaların olduğunun bende farkındayım gidip bu bütçeyle DDR4 alacak halim yok.
Ve arkadaş elimde şu an bu ekran kartı var dememiş elinde ekran kartı olduğunu nereden biliyorsun? Bizde biliyoruz herhalde orta segment önermeyi bu bütçede giriş segment DDR5 sistem alır zamanlada sistemini yükseltir hala DDR4 deyip duruyorsun.
Konu yorum sayıma nasıl geldi çok merak ediyorum kendi fikrinin mantıksız olduğunu biraz geç anladın galiba benim de son mesajım artık konuyu gereksiz uzatmak istemiyorum.

Hmm, daha iyi önerin var mı?
Denk olan 5700x3D'yi Daha pahalı fiyatlara mı alsın?

Çok istiyorsan yerine başka kartlar at, bütçeye sığdır, sığdıramıyorsan laf atmanın anlamı yok.

Hani sistem de 7700XT var ya? o yüzden karıştırdı.
Giriş seviye anakart kullanıyorum hiç bir sorunu yok, 3K para anakart için fazla değil, daha iyi öneriniz varsa bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…