RTX 3070 Ti sistem nasıl?

Bütçe
40-50 BİN TL
Yok hocam modelde sorun yok sorun bu kadar büyük bir bütçede sadece 3070 Ti ile yetinmen en az 3080 Ti-RX 6900 XT alınabilirdi.

Anladım. Ben aslında bütçeyi yazdıklarıma göre 40-50 bin tuttuğu için öyle söyledim. Sizin önerdiğiniz diğer parçalar benim ekran kartımın seviyesinde mi üstünde mi kalıyor. 40-50 bin bütçe olacak diye ekran kartımdan yüksek sistem istemem açıkçası.

Anladım. Ben aslında bütçeyi yazdıklarıma göre 40-50 bin tuttuğu için öyle söyledim. Sizin önerdiğin diğer parçalar benim ekran kartımın seviyesinde mi üstünde mi kalıyor. 40-50 bin bütçe olacak diye ekran kartımdan yüksek sistem istemem açıkçası.

Attığıklarım yüksek değil hocam.

Alınabilirdi hocam.
Son bir şey sormak istiyorum kusura bakmayın hocam. Bu attığınız tüm her şeyi toplasam ve ekran kartımı daha sonradan 3080ti ya da daha üstü ile değiştirsem. Bu bütçeye en iyi sistem bu mudur? Yoksa, ekran kartı değişirse sistemde değişiklik yapmak gerekir mi.

Son bir şey sormak istiyorum kusura bakmayın hocam. Bu attığınız tüm her şeyi toplasam ve ekran kartımı daha sonradan 3080 Ti'ya da daha üstü ile değiştirsem. Bu bütçeye en iyi sistem bu mudur? Yoksa, ekran kartı değişirse sistemde değişiklik yapmak gerekir mi?

Olabilir hocam satıp değiştirebilirseniz öyle yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı