Çok teşekkür ederim. Kafama çok takıldı kart gigabyte olduğu için mi 3070ti olduğu için mi almasaydım. 15.300 e aldım bu arada 3070ti. Daha açılmadı kutusu tekrar satabilirim alternatifi nedir acaba?
Anladım. Ben aslında bütçeyi yazdıklarıma göre 40-50 bin tuttuğu için öyle söyledim. Sizin önerdiğiniz diğer parçalar benim ekran kartımın seviyesinde mi üstünde mi kalıyor. 40-50 bin bütçe olacak diye ekran kartımdan yüksek sistem istemem açıkçası.
Anladım. Ben aslında bütçeyi yazdıklarıma göre 40-50 bin tuttuğu için öyle söyledim. Sizin önerdiğin diğer parçalar benim ekran kartımın seviyesinde mi üstünde mi kalıyor. 40-50 bin bütçe olacak diye ekran kartımdan yüksek sistem istemem açıkçası.
Son bir şey sormak istiyorum kusura bakmayın hocam. Bu attığınız tüm her şeyi toplasam ve ekran kartımı daha sonradan 3080ti ya da daha üstü ile değiştirsem. Bu bütçeye en iyi sistem bu mudur? Yoksa, ekran kartı değişirse sistemde değişiklik yapmak gerekir mi.
Son bir şey sormak istiyorum kusura bakmayın hocam. Bu attığınız tüm her şeyi toplasam ve ekran kartımı daha sonradan 3080 Ti'ya da daha üstü ile değiştirsem. Bu bütçeye en iyi sistem bu mudur? Yoksa, ekran kartı değişirse sistemde değişiklik yapmak gerekir mi?