RTX 3070 Ti sistem sadece güç kaynağı dışında iken açılıyor

Ali Uzuner

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ra
SSD veya HDD modeli
Kingston 1TB KC2500 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2900MB
Ekran kartı
Asus GeForce RTX 3070Ti 8GB 256bit GDDR6X PCI-Expr
Anakart
ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 4400MHz
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz-4.6GHz 6 Çekirdek 35MB
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Çok sık yaşadığım bir sorum var toplama bir bilgisayar dizdim sizlerin videolarından esinlenerek işinizde gerçekten çok iyisiniz. Ama bir sorun ile karşılaştım sorunun neden kaynaklı olduğunu bulamadım. Güç kaynağım kasanın dışındayken bilgisayar açılıyor ama kasanın içine geçirdiğimde çalışmıyor sorun neden kaynaklıdır?

YouTube üzerinden Liste dışı olarak yayınlayabilirsiniz. Ya da sizin bildiğiniz bir yöntem varsa tabii ki video atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçeri koyduğunda pimi yerinden çıkan bir kablo olabilir mi tek tek kontrol etsene.

Anladığım kadarıyla PSU kasa içindeyken kısa devre yapıyor. PSU değiştirmen gerekiyor sanırsam. Şu anda çalışsa bile ileride illaki başka sorun çıkarabilir.

İçeri koyduğunda pimi yerinden çıkan bir kablo olabilir mi tek tek kontrol etsene.

Anladığım kadarıyla PSU kasa içindeyken kısa devre yapıyor. PSU değiştirmen gerekiyor sanırsam. Şu anda çalışsa bile ileride illaki başka sorun çıkarabilir.
Sorun psu ise 2 yıl garantisi var göndermem mi gerekiyor?

Bu arada çok saçma gelebilir ama halı üstünde değil de başka bir yerde dener misiniz? Bir de PSU'nun bir yeri değmemesi gereken bir yere değiyor sanırsam kasa içinde onu bulabilirsiniz düzelebilir.

Bu arada çok saçma gelebilir ama halı üstünde değil de başka bir yerde dener misiniz? Bir de PSU'nun bir yeri değmemesi gereken bir yere değiyor sanırsam kasa içinde onu bulabilirsiniz düzelebilir.
Masanın üstünde de aynı sıkıntıyı yapıyor. Hatta bazen psu içindeyken çalışıyor ama kabloların olduğu taraftaki kapağı takınca kasa sönüyor o kapağı çıkarınca tekrar çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı