RTX 3070 Ti sistem toplama

Bütçe
28000

decenTRandy

Decapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Eczane Tek.
Merhaba.
Bu parçalar birbirleriyle uyumlu mudur?
Ayrıca tecrübem yok PC toplama konusunda önerilere de açığım.
Bütçem 25000₺ aslında fazlasıyla aştım yardımcı olabileceklere minnettar olurum.

AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.
Gigabyte B550M DS3H 4000MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart.
G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah 3600MHz CL16 DDR4 Dual kit RAM.
Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Gaming OC 8G GDDR6X 256 bit LHR ekran kartı.
Game booster GB-L06b RGB mesh panel USB 3.0 mid Tower kasa.
Power Boost glacıer 750W 80+ Bronze 120mm fanlı modüler PSU.
Kingston 1TB NV2 GEN4x4 NVMe M.2 SSD (3500 MB okuma / 2100 MB yazma) SSD.

itopyadan toplama linki

Son düzenleyen: Moderatör:

Ki sendeki PSU zaten bomba.

Direkt kopyala yapıştır atmıştım sistem stoğu bitmiş... Kusura bakmayın
Parça önerisi de yapabilirsiniz, PSU için öneriniz varsa değiştirebilirim.

Hocam şu hazır sistemi önerebilirim. Önerdiğim özelleştirmeler ise anakartı B550M DS3H, RAM'leri Kingston Fury Beast (2x8) 3600MHz CL17, SSD'yi Kingston 1TB NVMe seçip satın almanız. Toplam 23.025 TL oluyor. Stok tükenmeden kaçırmayın derim.

Daha fazla bilgi için buraya inceleme videosunu da bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de ek olarak isterseniz sonradan CPU soğutucusu olarak şunu alabilirsiniz R5 5600 için yeterli olacaktır.

Hocam şu hazır sistemi önerebilirim. Önerdiğim özelleştirmeler ise anakartı B550M DS3H, RAM'leri Kingston Fury Beast (2x8) 3600MHz CL17, SSD'yi Kingston 1TB NVMe seçip satın almanız. Toplam 23.025 TL oluyor. Stok tükenmeden kaçırmayın derim.

Daha fazla bilgi için buraya inceleme videosunu da bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir de ek olarak isterseniz sonradan CPU soğutucusu olarak şunu alabilirsiniz R5 5600 için yeterli olacaktır.

Dediğiniz gibi yaptım, kasa haricinde hoşuma gitti fakat pckolik sitesini hiç duymamıştım daha önce, güvenilir mi ?

İtopyadan dizdim diğer siteyle alakalı yorumlar şüpheye düşürdü.
3070ti ile 3060ti arasında pek fark yok diye bişeyler okudum o konuda kararsız kaldım, çok fark yoksa 5-6 bin lira fazladan vermek mantıksız geldi

İtopya'dan dizdim diğer siteyle alakalı yorumlar şüpheye düşürdü.
3070 Ti ile 3060 Ti arasında pek fark yok diye bir şeyler okudum o konuda kararsız kaldım, çok fark yoksa 5-6 bin lira fazladan vermek mantıksız geldi

3070 Ti %10-20 kadar daha perfornmanslı bir karttır.

İtopya'dan dizdim diğer siteyle alakalı yorumlar şüpheye düşürdü.
3070 Ti ile 3060 Ti arasında pek fark yok diye bir şeyler okudum o konuda kararsız kaldım, çok fark yoksa 5-6 bin lira fazladan vermek mantıksız geldi.

Hocam aralarinda bayağı bir performans farkı var. Şu videoyu incelerseniz görürsünuz. Tabii siz bilirsiniz bütçeye göre 3060 Ti de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı