Çözüldü RTX 3070 Ti sistemde MSHybrid modunda ekran beyazlaşıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanguler0

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR5 4800 MHz
Ekran kartı
RTX 3070 Ti
İşlemci
i7 12700H
MSI Center programından bilgisayarımı discrete modundan MSHybrid moduna aldığımda ekranım beyazlaşmış bir hale geliyor. Tüm ekran kartı sürücülerini komple silip en baştan kurdum fakat hiçbir şekilde düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. MSHybrid ve discrete modundaki ekran farkını ekte görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 20230220_002609.jpg
    20230220_002609.jpg
    207,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 20230220_002859.jpg
    20230220_002859.jpg
    228,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu tip bir kullanım senaryosunda mantıklı evet. 5 saat nasıl gidiyor ya? 🤔

BIOS güncellemeyi denedin mi?

Her şeyim günceldi, Intel driverlarını daha eski versiyonlarını kurarak sorunu çözdüm, sonra Windows Update ile güncel hale getirdim. Şu an bir sıkıntı yok. 5 saat konusuna gelecek olursak, işlemci 0.9 GHz hızda çalışıyor düşük güç modunda, batarya da acayip büyük olduğundan 5 saati buluyor.
Muhtemelen sürücü kaynaklı normal bir durum, Intel 'in programından renk ayarlarıyla oynayarak aynı tonu yakalayabilirsiniz. Neden mux switch özelliği ile doğrudan ana ekran kartından görüntü almıyorsunuz ki? Bu makina bu şekilde kullanılır.
Sadece Nvidia ekran kartıyla şarj en fazla 50 dk gidiyor. İntel ekran kartını açarsam 5 saate çıkıyor bu yüzden normalde inteli devre dışı bırakıp dışarı çıkarken açıyordum şarjım uzun gidiyordu. Artık yapamıyorum. İntel programındaki renk ayarları herhangi bir etki etmiyor.

Sadece Nvidia ekran kartıyla şarj en fazla 50 dk gidiyor. İntel ekran kartını açarsam 5 saate çıkıyor bu yüzden normalde inteli devre dışı bırakıp dışarı çıkarken açıyordum şarjım uzun gidiyordu. Artık yapamıyorum. İntel programındaki renk ayarları herhangi bir etki etmiyor.

Her şeyim günceldi, Intel driverlarını daha eski versiyonlarını kurarak sorunu çözdüm, sonra Windows Update ile güncel hale getirdim. Şu an bir sıkıntı yok. 5 saat konusuna gelecek olursak, işlemci 0.9 GHz hızda çalışıyor düşük güç modunda, batarya da acayip büyük olduğundan 5 saati buluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı