RTX 3070 Ti sisteme 12 bin TL parça önerisi

Bütçe
12000

mstfcglr7

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

3070 Ti ekran kartına 12 bin bütçe için maksimum verimlilik alabileceğim parça önerilerinizi bekliyorum.

Sistemin amacı oyunlara yönelik ve ileriye dönük olmasıdır. İyi günler dilerim.

Minimum böyle bir şey bakın hocam kasa için hızlıca baktım daha iyi bulunabilir belki.

Bu şekilde 10.5K civarında tutuyor soğutucu için 600-1000 TL aralığındakiler rahat yeter. 11.5K tutar. İşte şu biraz daha iyi olsun vs. dediğiniz varsa kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
/
/
PSU modüler olmaması sorun olmaz ise :
Gerekli derseniz :

Minimum böyle bir şey bakın hocam kasa için hızlıca baktım daha iyi bulunabilir belki.

Bu şekilde 10.5K civarında tutuyor soğutucu için 600-1000 TL aralığındakiler rahat yeter. 11.5K tutar. İşte şu biraz daha iyi olsun vs. dediğiniz varsa kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Hocam eline sağlık. İşlemci soğutucuyu sonradan sisteme dahil etmeyi planlıyorum. Benim kafamdaki sistemi de sizinle paylaşacağım değerlendirelim.
/
/
PSU modüler olmaması sorun olmaz ise :
Gerekli derseniz :
Verimli olmuş elinize sağlık.

Ben de intel işlemcili düşünmüştüm hemen size de göstereyim
ekte ki görsele + olarak

Aynı odada kaldığım abim kullanıyor full mesh olmamasına rağmen hava akışı sağlandığını düşündüğüm ve beğendiğim için seçeneklerim arasında en üstte şuan için.

11.890tl yapıyor böyle de.
Karar aşamasındayım sizlerin paylaştığı sistemler ryzen işlemcili yarın akşama siparişleri vereceğim gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• SİSTEM.png
    SİSTEM.png
    83,3 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Geri
Yukarı