RTX 3070 Ti sisteme 380 Pro uyar mı?

theumtkyd

Hectopat
Son düzenleme:
Selam EASTERGAMERS TV-E6 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Yakın zamanda bu sistemi alacağım içindeki anakarta Samsung 980 Pro 1 TB M.2 SSD taksam tam performans çalışır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Fiyatına göre içindeki parçalarla bana inanılmaz iyi geldi bu sistem. Fakat RAM'den dolayı stokta kalmamış, ve farklı bir RAM tercihi de yapılmıyor sanırım. @Emma Stone ne düşünüyorsun bu sistem için?

Hayır, M.2. soketleri sadece PCI-e 3.0 destekliyor.
Hocam ancak anakartın üzerine basınca 2 adet SSD yuvası olduğu ve bir adet PCI 3.0 bir adet PCI 4.0 yazıyor emin misiniz bilemedim ben ?

Fiyatına göre içindeki parçalarla bana inanılmaz iyi geldi bu sistem. Fakat RAM'den dolayı stokta kalmamış, ve farklı bir RAM tercihi de yapılmıyor sanırım. @Emma Stone ne düşünüyorsun bu sistem için?
İçindeki parçaları toplayınca 30 k civarı oluyor hocam bence de mükemmel sistem sizce anakarta 980 pro uyar mı ?

Hocam ancak anakartın üzerine basınca 2 adet SSD yuvası olduğu ve bir adet PCI 3.0 bir adet PCI 4.0 yazıyor emin misiniz bilemedim ben ?

İçindeki parçaları toplayınca 30 k civarı oluyor hocam bence de mükemmel sistem sizce anakarta 980 pro uyar mı ?
Sanırım uyum konusunda sorun yok, @B 52 Stratofortress tam verimli çalışacağı konusunda hayır demiş olabilir. Bu konularda çok bir bilgim yok.

Fiyatına göre hoş sistem, alınabilir.

Sanırım uyum konusunda sorun yok, @B 52 Stratofortress tam verimli çalışacağı konusunda hayır demiş olabilir. Bu konularda çok bir bilgim yok.
Evet, 980 Pro PCI-e 4.0 bir SSD ve PCI-e 3.0 limitlerine takılacaktır; PCI-e 3.0 teknolojisi o heybetli diskin ayağına taş koyuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı